Rakan Blogger

Sunday, November 3, 2013

Kena Serang Malware

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Untuk makluman rakan - rakan blogger, Kancil terpaksa buang list blog korang kerana terdapat salah seorang rakan blogger yang membawa Malware ke blog Kancil. Kancil ndak pasti siapa namun untuk menyelamatkan blog Kancil dan isi kandungan di dalam laptop terpaksalah Kancil buat macam tu. Harap dapat memahami keadaan Kancil.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog Kancil 8349.

p/s : minggu depan Kancil menjadi pengawas SPM...sibuk lagi...

19 comments:

memmetlenggeng said...

kalau blog saya harap kancil maklumkan ye... emel meteorburning@yahoo.com

fairus said...

BLOG SAPE TU?

Aziz Safian said...

jom join.
bukan susah.
dapat TOPAP FREE PULAK TUH!
perrgghhh!
http://www.bloqazizsafian.com/2013/11/saya-nak-topap-free-by-azizsafiancom.html

Santri T.P.I.N.I said...

salam kancil, blog saya ke?

Kesuma Angsana said...

oo... mcm tu ker !

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alamak.. bahaya ni.. huhu

Cik Itah@RRP said...

bukan blog sy kan? hehehe

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

uit....

Knor said...

Selamat bertugas ye cikgu...
yg pasti bkn blog knor kn...

Nurul Ain Zulkarnaind said...

harap blog kancil dah ok ye

Aishah Jahirah said...

da oke kot cikgu...erm slmt menjaga peperiksaan...:)

ohpanduan panduan said...

Harap masalah ini dapat diatas kancil.. seronok baca cerita dari sabah kat sini.

Malay-Kadazan girl said...

Kadang-kadang kalau ada virus program protecter akan maklumkan site yang mana ada malware.

elnino moona said...

Salam...
Bro kancil.. Saja dtg melawat rakan2 blogger lama.. Sy dah lma x aktif blog, thun ni nak start menulis blik.. Jd sy dtg melawat rakan2 blogger sy dulu.. Bro kancil masih aktif wat segmen2 ka?.. Sy dulu rajin jgk join segmen anjuran dulu2 tuh..hihi

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...kancil 8349,

dah lama x tgk kancil... biasalah awal2 tahun nie macam sibuk..kan!..

mselim3

pls: ziarah kekawan lama22...

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum..kancil 8349,

sekarang nie malmare.. byk menyerang bloglist.. ini kerana koding kat bloglist..tu hari member blog ada gak kene..

mselim3

Kancil 8349 said...

Memmetlenggeng : kancil ndak pasti siapa...

Fairus : ndak pasti geng siapa punya blog

Aziz : insya Allah

Santri : kurang pasti

Kesuma : macam tulah

Eeiyss : tulah...nasib selamat

Cik Itah : barangkali bukan

Knor : terima kasih

Nurul Ain : dah ok...selepas buang list tu

Aishah : terima kasih

Oh panduan : terima kasih

Malay-Kadazan : betul tu tapi Kancil ndak buat...buang list je dalam blog

Elnino : terima kasih kerana sudi datang ke sini...insya Allah Kancil akan buat

Mohd Selim : Waalaikumsalam...terima kasih

Amanina Mads said...

tak apa lah kancil nanti boleh ganggu blog kancil pulak kan

Kancil 8349 said...

betul tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...