Rakan Blogger

Sunday, March 15, 2015

Cerita Untuk Mereka

Assalamualaikum...

Baru - baru ini, Kancil masuk kelas ganti. Kancil bercerita mengenai kehidupan Kancil sebagai pensyarah kolej.  Murid - murid berasa teruja mendengar cerita kancil. Dan bagi Kancil sudah lama tidak bercerita mengenai pengalaman tersebut di hadapan anak murid. Kalau tidak silap di dalam blog pun Kancil tidak pernah bercerita.

Apapun, Kancil akan cuba berkongsi cerita dan mengapa kancil muncul semula disebabkan mereka, anak didik Kancil. Tahun 2013, Kancil telah menarik minat ramai murid untuk membina blog dan alhamdulillah...sehingga sekarang ada yang masih aktif. Dan mereka pula tbertanya khabar mengenai Kancil. 
Generasi baharu pun, Kancil kena tekankan. Melalui ini, mereka akan banyak membaca dan banyak mencari ilmu seperti mana yang berlaku pada tahun 2013. Satu tugas baharu untuk Kancil. Semoga ia berjaya demi anak bangsa kita sendiri.
Sekaian dan terima kasih.

1 comment:

IBU.SUMIASIH said...

Saya mau mengucapkan terima ksih g tidak terhingga, serta penghargaan & rasa kagum yg setinggi-tingginya kepada AKI JEYAPATI , saya sudah kerja sebagai TKI selama 5 tahun di singapore, dengan gaji lebih kurang 2.5jt/bln, tidak cukup untuk memenuhi kebutuhan sehari-hari, apalagi setiap bulan harus mengirim ortu di jawa, sudah lama saya mengetahui roomnya AKI ini, juga sudah lama mendengar nama besar aki, tapi saya termasuk orang yg tidak terlalu percaya dengan hal ghoib, jadi saya pikir ini pasti kerjaan orang iseng Saja.
tetapi kemarin waktu pengeluaran 8924 , saya benar2 tidak percaya & hampir pingsan, angka yg diberi aki 8924 ternyata tembus, awalnya saya coba2 menelpon, saya bilang saya terlantar di singapore, tidak ada ongkos pulang, terus beliau bantu kasih angka 8924 setelah saya bantu mahar 8 juta.mulanya saya tdk percaya,mana mungkin angka ini keluar, tapidengan penuh pengharapan saya pasangin kali 100 lembar, sisa gaji bulan januari, ternyata meledak….!!!
dapat BLT 750jt, sekali lagi terima kasih banyak AKI JEYAPATI, saya sudah kapok kerja jadi TKI, rencana minggu depan mau pulang aja ke sukabumi.buat aki,saya tidak akan lupa bantuan& budi baik aki.HUBUNGI AKI JEYAPTI DI NO INI 0852-4228-0055. KLIK TOGEL 2D 3D 4D 6D DISINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...