Rakan Blogger

Saturday, March 14, 2015

Cuba untuk kembali

Assalamualaikum....Salam satu Malaysia...

Agak lama Kancil menyepi, kira berdebu dan bersarang sudah ini blog. Entah ke mana semua pembaca setia Kancil...Minta maafkan bebanyak kepada semua rakan. Insyaallah kancil cuba kongsikan seberapa ilmu dan pengalaman kepada semua rakan...semoga Kancil kembali aktif seperti dahulu.

Tahun ini, kancil bersama rakan guru baharu telah mencipta sejarah baharu dalam acara olahraga. Kami berjaya mendapat johan keseluruhan. Kejayaan ini berulang seperti tahun 2013. Alhamdulillah, ini semua kerjasama guru guru dan ibu bapa di sekolah. Mereka menyokong sepenuhnya kepada kami dan anak anak didik kami.

Bulan ini, kami berdua diberi kepercayaan untuk membawa dan melatih pasukan bola tampar ke peringkat lebih tinggi. Walaupun murid murid tidak pernah berlatih tapi kami yakin boleh melakukannya. 

Itu je yang boleh kancil kongsikan...doakan kejayaan kancil.

3 comments:

CikMai said...

Lamanya tak jenguk kancil...

Anonymous said...

entri pertama untuk tahun 2015 ni...

IBU.SUMIASIH said...

Saya mau mengucapkan terima ksih g tidak terhingga, serta penghargaan & rasa kagum yg setinggi-tingginya kepada AKI JEYAPATI , saya sudah kerja sebagai TKI selama 5 tahun di singapore, dengan gaji lebih kurang 2.5jt/bln, tidak cukup untuk memenuhi kebutuhan sehari-hari, apalagi setiap bulan harus mengirim ortu di jawa, sudah lama saya mengetahui roomnya AKI ini, juga sudah lama mendengar nama besar aki, tapi saya termasuk orang yg tidak terlalu percaya dengan hal ghoib, jadi saya pikir ini pasti kerjaan orang iseng Saja.
tetapi kemarin waktu pengeluaran 8924 , saya benar2 tidak percaya & hampir pingsan, angka yg diberi aki 8924 ternyata tembus, awalnya saya coba2 menelpon, saya bilang saya terlantar di singapore, tidak ada ongkos pulang, terus beliau bantu kasih angka 8924 setelah saya bantu mahar 8 juta.mulanya saya tdk percaya,mana mungkin angka ini keluar, tapidengan penuh pengharapan saya pasangin kali 100 lembar, sisa gaji bulan januari, ternyata meledak….!!!
dapat BLT 750jt, sekali lagi terima kasih banyak AKI JEYAPATI, saya sudah kapok kerja jadi TKI, rencana minggu depan mau pulang aja ke sukabumi.buat aki,saya tidak akan lupa bantuan& budi baik aki.HUBUNGI AKI JEYAPTI DI NO INI 0852-4228-0055. KLIK TOGEL 2D 3D 4D 6D DISINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...