Rakan Blogger

Tuesday, September 5, 2017

Kursus Dan Kursus

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Agak lama blog nie terbiar sehingga bersarang di alam maya. Namun Kancil masih mengetahui ada ramai pembaca senyap yang mengikuti blog Kancil ini. Ucapan terima kasih dan tahniah kepada mereka yang sudi mengunjunigi blog Kancil ini.

Hari ini Kancil terlibat dalam kursus ICT peringkat daerah. Peluang yang jarang dapat. Alhamdulillah Kancil diberikan peluang untuk menyertainya. Walaupun berbayar namun ia amat bermakna bagi kami semua. Kursus ini berlangsung selama 4 hari bermula pada hari ini iaitu 05.09.2017 sehingga 08.09.2017.

Rasa teruja untuk menghadiri kursus ini. Walaupun masa mengajar terpaksa diabaikan kerana untuk menimba ilmu. Ilmu ini amat penting untuk berkongsi dengan rakan sekerja malah memberi ruang untuk memperbaiki pengajaran di dalam kelas.

Insya Allah akan Kancil kongsikan kursus berkaitan.

5 comments:

Ann Ishak said...

tahniah

Rapunzel Cikilolo said...

semoga lebih sukses

Yob Kenari said...

boss .. buleh tak nak minta no phone? saya ada nak ke tawau dalam waktu terdekat ni, saja nak minta khidmat nasihat / panduan / tips seket
boleh sms 0103076442 - nanti saya call semula

Julia Tarmidi said...

Salam singgah dan follow sini :)

Jom join GA saya,

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...