Rakan Blogger

Thursday, November 8, 2012

Selamat Menyambut Ulang Tahun Kepada Blogger Queen Of Butterfly

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Dah lama entri nie ndak keluar dan berjuta - juta kemaafan kepada rakan blogger yang sambut hari lahir Kancil ndak buat entri. Maaf yeah...Harap - harap korang faham situasi Kancil...Apapun Kancil buat simple je...jomlah kita sama - sama berdoa dan mengucapkan :

Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran Untuk 

Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

21 comments:

Dhiera nadhirah said...

happy birthday queen of butterfly!

Remy hazza said...

happy birthday dari remy jugak.....
semoga terus dilindungi oleh-Nya....

Anisa Anuar said...

happy birthday jugak...moga pjg umur dan dimurahkan rezeki...jgn lupa jg kesihatan yea... =)

KY said...

selamat ulangtahun Queen...semoga berbahagia sentiasa

Kesuma Angsana said...

nk wihs juga lah kat die hehehe

Aishah Jahirah said...

hepy besday utk blogger tersebut...:)

fairus said...

HB BUAT DIA..

fiza said...

Selamat hari lahir buat queen of butterfly.

maszull said...

assalamualaikum kancil...selamat hari lahir juga buat queen yer...:)

aizamia3 said...

psstt: lama tak singgah sini :(

psstt lagi: bila baca entry ni terus terjah blog queen ;)

ayut said...

happy bufday dr ayut jgk..! :)

3no gr33ny said...

bakal ke halamab sahabat Queen =)

teratak hati said...

Selamat hari jadi..

Kazman / Sue said...

wah... popular la blogger dari klang tu ee... happy birthday untuk dia jugaa...

NasZ said...

hepi birthday.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

QueeN TerataI said...

Salam kancil... terima kasih untuk entry ini... Terharu Queen tau.. maafkan Queen sbb baru bekesempatan utk menjengah blog.. Semoga Allah merahmati Kancil dan rakan2 blogger yg lain...

etuza said...

selamat hari lahir ya Queen..

etuza said...

selamat hari lahir ya Queen..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

selamat ulangtahun kelahiran jugak dari teratak siFaqir ilmu untuk blogger Queen of butterfly (^___^)

ciK LyndaWawa said...

bday saya dah lepas.wuwuwuw

Kancil 8349 said...

terima kasih kerana mendoakan Queen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...