Rakan Blogger

Friday, February 8, 2013

Jom dengar lagu : K.I.S.S - Because I Am Girl

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.


Kancil suka mendengar dan menonton video klip ini...kisah pengorbanan seorang kekasih. Rasanya ada yang akan buat macam nie ke? Mungkin ada tapi tidak ramai...kalau nak tahu, jom menonton video klip nie...korang akan faham dan tersentuh dengan lagu nie...

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

16 comments:

Aisy Nasiha said...

teringat memori lama bila tgk video ni, kancil pun suka tgk drama korea ke?

the malay male said...

besar pengorbanan nya

fairus said...

LAYAN LAGU K-POP KE..? :)

:: Mrs.Eady :: said...

suka~

Remy hazza said...

nice...pengorbanan dan cinta....

dee said...

korea la cikgu skg :p

Sakura Sue said...

wahh kpop!

Knor said...

tak ada masa nak dgr lagu..bila dgr je compom tertidur..

Empayar Utama said...

Hehe teringat le, sama cam Aisy Nasiha :)

izan mama mia said...

huhu..xleh buka line dah slow sgt

Etuza Ezawarna said...

sama jg ni slow, paparan tak ok..next klik lagi..

Elih Japahar said...

Pengorbanan yg amat besar utk kekasih, dlm dunia realiti ada kah yg sanggup buat mcm ni? ermm..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

video ni memang sweet :)

QueeN TerataI said...

xleh nk tgk video la pula..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

kumpulan kiss?? ni k-pop ehh..

huhu xleh buka video tu....

Kancil 8349 said...

terima kasih kerana sudi mengomen di blog kancil 8349...minta maaflah kalau ndak dapat menonton...ada masa carilah dalam youtube

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...