Rakan Blogger

Tuesday, October 2, 2012

Jemputan Kali Kedua Menjadi Penceramah Sekolah Rendah

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Untuk makluman rakan - rakan blogger, Kancil agak busy dalam beberapa minggu nie. Terutamanya dijemput menjadi penceramah motivasi di salah satu sekolah berstatus A. Tahun lalu Kancil ada datang ke sekolah ini dan kali nie dijemput lagi. Syukur Alhamdulillah!..

Insya Allah Kancil akan kongsikan cerita Kancil. Buat masa nie Kancil ndak dapat membalas kunjungan rakan - rakan blogger. Tetapi akan berjanji membalas kunjungan kalian.

Terima kasih

9 comments:

fairus said...

TERBAIKLAH BRO.. JADILAH PAKAR MOTIVASI YANG TERBAIK..

Aisy Nasiha said...

Wah bgus betul. Teruskan usaha ye.. Nati leh jd guru pakar

Knor said...

bagus..taniah.

fenomena HALO tu baru aje tadi berlaku,,

Everything's Everythings said...

Wahhh status A tu.. maksudnya sekolah tu top lah eh?

Ap2 pun you can do it Cikgu Kancil ^^

Knor said...

sejuklah kat sana kan cikgu...

mendung+jerebu..cantik panoramanya..

3no gr33ny said...

itu bermakna ceramah sahabat berjaya dan disebabkan itulah dijemput buat kali kedua

Kesuma Angsana said...

tq for yr support ye, sgt2 KA hargai saat2 mcm ni

Kancil 8349 said...

terima kasih kepada semua rakan..

Everything...memang betul tu...sekolah no satu di Sabah

Remy hazza said...

tahniah kancil.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...