Rakan Blogger

Friday, October 5, 2012

Jom follow Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Ohsem Giveaway

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.


Agak lama Kancil tidak menyertai mana - mana segmen dan GA nie. Bukan tidak mahu ikut tapi tugas dan keluarga kena diutamakan. Disebabkan hari nie, Kancil ada masa sedikit, Kancil buatlah entri ini. 

Nak cerita sal blog Remy nie...Kancil ndak tahu semua. Hehehe...jangan marah Remy. Yang pastinya, blog beliau simple dan sempoi. Entri pun pelbagai dan memang ada kelas tersendiri. Entri yang paling Kancil suka bila dia cerita pasal makanan. Yang lain pun ada juga. Termasuk filem - filem wayang yang pernah dia menonton. Siap direviewnya lagi.

Blogger Remy juga merupakan pengunjung setia ke blog Kancil. Walaupun ada ketikanya Kancil lama ndak buat entri, dia tetap tinggalkan komennya. Ini membuatkan Kancil bersemangat untuk rakan - rakan seperti Remy. Dia dan blogger lain banyak membantu Kancil sebenarnya. Terima kasih.

Bagi rakan - rakan blogger yang belum mengenalinya, jomlah sertai GA nya nie. Kot - kot dapat hadiah daripada dia. Kancil dah dapat...korang bila lagi...hehehe...macam iklan tv plak. Kalau nak ikut, klik je banner di atas tu. Semoga berjaya!


Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

27 comments:

KY said...

bagus kan org nya..nanti KY nak terjah jugalah blog dia heheee

Cikgu Ma said...

selamt bersegmen kancil...saya pun dh join ^_^

Remy hazza said...

kancil.....
mekasih banyak2 sebab masih sudi join segmen remy.... kalau sudah tertulis rezeki kancil sekali lagi...amin....Gud luck kancil....

Aziela said...

Insyaallah akak akan terjah. Macam sealiran jer bunyinya tu, hihihihi. Terima kasih kerana berkongsi yer Kancil...

maszull said...

assalamualaikum kancil...selamat bersegmen yer...:)

Anisa Anuar said...

nak ikut la...

fairus said...

APA KATA KAU BUAT SEGMEN UNTUK TAMBAHKAN FOLOWERS AKU.. AKU DAHLAH TAK RAMAI FOLOWERS.. :p

Iffah Afeefah said...

msing2 sebok bermain segmen nmpak

etuza said...

samalah kita ni , kekadang ikut sagmen bagus jg..nak terjah jg ke sana..cari kawan2 maya

Everything's Everythings said...

Join juga segmen ni ^^
gd luck!

ayut said...

dtg jengah kancil...lame tak ke sini.. :)

Kancil 8349 said...

KY :

jangan tidak terjah

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Remy :

terima kasih Remy...aamiin

Kancil 8349 said...

Aziela :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama...terima kasih

Kancil 8349 said...

Anisa :

jomlah terjah

Kancil 8349 said...

Fairus :

Saya cadangkan kau buat segmen...mesti ada orang akan ikut tu

Kancil 8349 said...

Iffah :

menambah kenalan bah...

Kancil 8349 said...

Etuza :

betul tu...

Kancil 8349 said...

Everthing :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Ayut :

terima kasih

Saya Disini said...

salam perkenalan..

GOOD LUCK :)

Saya Disini said...

salam perkenalan..

GOOD LUCK :)

Isabel Diaz said...

Singgah sini,

Dari segmen yang sama,

Dah follow dah =]

Jom follow blog saya,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

BTW, Jom meriahkan GA nie jugak

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html

Kancil 8349 said...

terima kasih

DAIRI FARISHA said...

Maaf lambat blogwalking ke blog ini sebab internet ada problem…dah follow awk..jom follow farisha. Datang dari segmen yang sama ->> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...