Rakan Blogger

Wednesday, December 5, 2012

SEGMEN BLOGLIST POKOK MANGGIS DEPAN RUMAH

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.


Sudah lama Kancil ndak menyertai mana - mana segmen. Bukan sombong dan bukan tidak ingin cuma segan nak ikut sebab ndak dapat terjah blog - blog lain yang menyertai sama segmen. Ndak adil kan...dulu memang aktif sangat namun disebabkan tugas tu dah bertambah. Kena kuranglah sikit.

Kalau siapa yang berminat untuk join sekali...jomlah...katanya nie kali pertama di buat. Apa lagi jom kita sama - sama memeriahkan suasana. Makin ramai makin meriah... klik je gambar di atas tu...korang akan terus ke blog beliau.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

17 comments:

fiza said...

Selamat bersegmen.

dhiera said...

saya pun dah x sempat dah nak join segmen2 ni. kang xberblogwalking kang. naya ye~

fairus said...

POKOK MANGGA DEPAN RUMAH BOLEH JOIN.. :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Terima kasih join segmen ini kancil :-)

Remy hazza said...

selamat bersegmen kancil...semoga berjaya nanti...

baguznet said...

Selamat bersegmen cikgu

Donny Ien said...

hai kancil, selamat bersegmen.. kesana dulu lawat blognya

mie said...

dah lama juga xjoin segmen2 ni
semangat masih hilang sejak busy ni..
ehehehee

محمد رازيق said...

selmat bersegmen bro :)

QueeN TerataI said...

sama la kita kancil.. Queen pun dah lama x serta mana2 segmen.. bzla dgn kerja2 kat pejabat.. nnt kalau join segmen x sempat nk berkunjung ke blog lain yg sertai segmen tu.. rasa mcm x adil plak.. so buat masa ni mmg Queen x sertai mana2 segmen.. :)

ayut said...

masih bjln ye segmen ni...blhla nnt msuk dlm list..hihi

Aishah Jahirah said...

slmt bersegmen...

Aishah Jahirah said...

slmt bersegmen...

Aishah Jahirah said...

slmt bersegmen...

etuza said...

ikut segmen..memang akan bertambah trafik..pasti ada yang klik nak melihat Jendela Maya kita.Tahniah..

3no gr33ny said...

hamba juga sudah lama tidak menyertai mana-mana segmen

Kancil 8349 said...

terima kasih semua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...