Rakan Blogger

Thursday, July 5, 2012

Mohon Maaf Kepada Semua Rakan Blogger

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Hampir 4 hari Kancil tidak update blog malah tidak membalas kunjungan rakan sekalian. Ini kerana laptop kesayangan Kancil ditimpa musihbah. Aisyeman, kena air minuman pada hari minggu lalu. Apapun itu kesilapan Kancil yang secara tidak sengaja. Apapun, sekali lagi Kancil memohon maaf kepada semua rakan blogger kerana Kancil menyepi beberapa hari ini.

Sehingga pada hari nie, Kancil belum terima khabarnya di kedai. Hari tu dah call, katanya masih diperiksa. Lama juga...Setelah selesai dan pulih sedia kala, Kancil akan membalas kunjungan kalian dan terima kasih kerana sentiasa menjadi pembaca setia di blog Kancil 8349.

Terima kasih....

28 comments:

Aisy Nasiha said...

ala siannya dia...takpe, nati esk cgu sambung lg update blog ye..kita cgu ni risau kalau takleh bt keje2 dgn laptop kan? keje sepanjang tahun belambak aje..

Rahmah Ram Ram said...

as salam kancil...semoga semuanya baik2 belaka ... lepas ni boleh sambung BW jangan susah hati dan risau2 ek...Salam Nisfu Syaaban :-)

fizafantagirO said...

lappy masuk air ? ermm.. mintak2 oke balik :)

dee said...

tak buat rph la? hehe :P

:: Mrs.Eady :: said...

semoga lappy cepat sembuh!

Aishah Jahirah said...

xpe cikgu...semoga lappy cepat baik..susah xde lappy sendiri ni...

ஜ miss klanika ஜ said...

bersabarlah duhai teman. terima ujian lappy masuk hspital dgn tabah :P

man said...

Siannya...sabar je lah ye

QueeN TerataI said...

xpe kancil.. nnt dah ok laptopnye update byk2 yer... hehehe

fairus said...

AKU PUN SAMA.. LAMA TAK KEMAS KINI BLOG..

maszull said...

assalamualaikum kancil...semoga cepat2 sembuh laptop kancil tu yer...:)

KY said...

ooo...tak pe nanti dah siap online puas2 ek heee

Pn. Sheila@CC said...

dah ok ke tak latop tu kancil... hope kancil byk sabar k... n latop ok... hehehe

Masz Sidek said...

tak pe kancil... semoga laptop kancil cepat sembuh... :)

Aien Alien said...

harap2 laptop kancil kembali ok dan berfungsi dengan baik...hati2 lepas ni...

fiza said...

Smoga laptop cepat sembuh.

3no gr33ny said...

kesian sahabat Kancil...semoga segala urusan dipermudahkan yer...banyakkan bersabar kerana hamba dan sekalian sahabat tetap menunggu entri terbaru sahabat Kancil

Remy hazza said...

ala.... kasihan pada kancil.... dah takde rezeki la tu.... semoga cepat sembuh laptop tu ya kancil......

Dylla Abas said...

takpe cikgu..take your time..apapun moga laptop cikgu cepat2 diperbaiki ye :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alahai.. xpela.... apepun salam ramadhan (^___^)

khairul said...

dugaan..sabar yer kancil

baguznet said...

wah! lama juga ya mereka nak periksa

Buat Jus Pegaga

Princess Nusy said...

laptop pun nak kne hantar klinik jgk..bkn tuannye je.. =)

teratak hati said...

patut la lama kancil tak muncul..harap2 ok la laptopnya nanti..

mie said...

harap doktor xkena caj yang mahal tuk baiki laptop tu...
hehehehe

aizamia3 said...

tak senang duduk rasanya kan.. ;)

ciK LyndaWawa said...

saya lagila banyak hari tak updet..huhu

Kancil 8349 said...

terima kasih semua rakan yang mendoakan kancil...alhamdulillah..Kancil beli yang baharu...yang lama jadi muzium...ndak boleh pakai sudah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...