Rakan Blogger

Tuesday, July 31, 2012

Tertarik Dengan Keindahan Alam Dalam LaguStacy - Pelangi Senja

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Kancil ingin kongsikan video klip terbaru Stacy di mana video ini dibuat di daerah Semporna tempat kelahiran Kancil. Antara pulau di dalam video ini ialah Pulau Maiga dan Pulau Bumbum. Cantik...Kancil sendiri belum pernah ke sini lagi. Dalam video ini juga ada Pulau Orang Tua Tidur. Nak tahu...jomlah layan..pasti menyukainya

32 comments:

Aishah Jahirah said...

mmg sgt cantik pemandangan dia....kalau dpt pegi sendiri lg best.

izan mama mia said...

sabah mmg banyak tempat menarik kan

khairul said...

baru2 ni ada tgk pembikinan video clip dia..cantek sungguh tpt kt situ

fairus said...

TERINGIN AKU NAK KE SABAH.. BILALAH NAK SAMPAI..

cik najihah said...

cantik sangat kan

maszull said...

assalamualaikum kancil...memang cantik pemandangan nyer...:)

man said...

mahal x g sana kancil...klu sy nak hendak g sn..hehehe

Dania Eryati said...

ari tu nampak the making off video dia ni...hehehhe..pulau bumbum mmg cantik dlm video ni kan....masa dekat jeti buruk tu lagi...sy suka la

Remy hazza said...

kancil...
smlm remy tonton video nie kat astro..... memang tak dinafikan..... cantik sangat view kat tempat tu.....

fiza said...

Alaaaa...YT dah kena blocked. Tapi sabah memang byk tempat² yg cantik.

Eera Shera said...

slalu nmpk video ni kt tv..mmg cantik gile pemandangannya

Dylla Abas said...

setuju dgn cikgu..memang view dlm video klip ni cantik sangat...subhanallah..indahnya ciptaan Allah :)

LYAfrina said...

sama mcm lagu kisah hati,..cantik sgt view

Aisy Nasiha said...

Cantik, cikgu..mesti seronok kalau dpt tgl kat tempat mcm ni..

aNiss :):) said...

sabah memang nampak cantik, teringin nak pergi.. tapi jauhh :(

Cik Zai said...

WOWWWW...mmg cantik btul tmpat ni....pandai diorang pilih lokasi...^_^

etuza said...

ada beberapa kali lihat dan dengar lagu ni di TV. memang slow dan ada kemerduan suara Stacy AF tu,. Rupanya penggambaran lokasi di sempurna Sabah ya...bertuah Sempurna ada promt dalam lagu dia..

Princess Nusy said...

huhuhu...xdpt tgk..sedihh.. =(

Kancil 8349 said...

terima kasih kepada semua rakan blogger di atas komen anda...kancil rasa terharu dan memang ndak dinafikan cantik video klip nie.

Kesuma Angsana said...

minat kat suara stacy ni nyanyi lagu apapon best sgt!

Ezad Skytech said...

mmg cantik pemandangan dalam video ni..:D

Kancil 8349 said...

Kesuma :

memang merdu suaranya

Kancil 8349 said...

Ezad :

betul tu

Eca Dwinky Asha said...

di semporna kan pengambarannya ne

Kancil 8349 said...

Eca :

betul tu...

Kancil 8349 said...

Eca :

betul tu...

cik izars said...

memang cantik! sabah banyak pulau2 canteks..tingin lagi nak ke sana teroka pulau2 lain plk..huhu

Kancil 8349 said...

Cik Izars :

insya Allah ada rezeki ke sana

Isyqi Mazlan said...

Hi Kancil. Pertama kali menonton klip video ni, mmg saya dah agak mesti location somewhere there. Memang ombak, awan dan langit pulau2 di Semporna takkan sama dgn d tempat2 lain. Selalu je datang dalam mimpi2 saya. Missing it so much sampaikan saya berhajat utk jadikan pulau2 Semporna destinasi percutian wajib tahunan saya. awal tahun ini, saya ke Mabul/ Sipadan/ Kapalai..Insyaallah awal tahun depan akan lagi sekali ke sana..

Kancil 8349 said...

Isyqi :

Alhamdulillah..ia buat kita tenang kan

ahmad nazmi said...

kord gitar lagu pelangi indah stacy >> http://kord-gitar-lagu-melayu.blogspot.com/2012/11/kord-lagu-pelangi-indah-stacy.html

esvlia said...

ya mmg cantik...
kalau ada sape2 nk ke pulau mabul..boleh ambil pakej dgn Cuti Cuti Mabul http://facebook.com/cutimabul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...