Rakan Blogger

Wednesday, July 18, 2012

Wordless Wednesday # 43

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.


Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

19 comments:

maszull said...

assalamualaikum kancil...sekolah kancil terpilih yer tahniah2...:)

Adylia Qarissa said...

tahniah :)

LELAKI INI said...

tahniah2!

fizafantagirO said...

slam cikgu, sek cikgu terpilih ek ? tahniah ye :)

Mak Jem said...

tahniah cikgu...

QasehnyaRania said...

tahniah cekgu...:) ciksu datang

Afasz said...

tahniah cikgu

KY said...

tahniah...tapi yang mana satu sekolah kancil

Remy hazza said...

tahniah dari remy !!!!
usaha kancil tak sia sia.....

eintan nurfuzie said...

TAHNIAH2

NAK TAHU.. CIK EN HAMPAIR DIDENDA..NK TAHU JOM DATANG SINI
http://www.nurfuzie.com/2012/07/cik-en-kena-denda-rm-20000.html

fairus said...

SEKOLAH KAU ADA KE BRO.. TERBAIKLAH..

Aishah Jahirah said...

tahniah kerana tersenarai....bangga..;)

ஜ miss klanika ஜ said...

ada dalam list tu ea? sekolah terpilih ? apapon congratz ye .

3no gr33ny said...

nikra tu ape??

Aien Alien said...

siap ada Band lagi macam MUET...hehe. apa2 pun tahniah untuk sekolah kancil.

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

kancil sekolah yang mana satu? tahniah ye (^__^)

aimaniman said...

tahniah.. sekolah akak pun terpilih sebab peningkatan melebihi 10% dalam result spm 2011... 2012? seram akak sebab 5b pon 14 org kantoi bm,.. syarat lulus spm lulus bm ek...

Dania Eryati said...

rindu outstation ke bombalai...

Kancil 8349 said...

terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...