Rakan Blogger

Wednesday, September 5, 2012

Wordless Wednesday # 48

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.


Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen...

16 comments:

Everything's Everythings said...

Sama-sama ;D
setakat yg mampu je ^^
Thanks sudi singgah kembali

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

yna mmg fail cket bab gambar ni,huhuh.. gambar masa bla ni cikgu kancil?hikhik

Aziela said...

Wah, bagusnya sekolah Kancil meraikan birthday anak murid. Oh, nak tanya. Budget tahunan untuk kek birthday, sekolah collect macam mana yer?

khairul said...

sempat lg buat bday celebration

Cikgu Ma said...

bzday sape ni?

maszull said...

assalamualaikum kancil...wah !! sambut besday siapa ni mesti semuanya seronok...:)

dee said...

slmt hari hari. :P

Remy hazza said...

nak potong cakes ye kancil... kalau ada lebih, hantar kat remy sikit........

baguznet said...

event apa sebenarnya, cikgu? Harijadi atau mungkin meraikan sesuatu kejayaan?

izan mama mia said...

besday siapa tuu

QueeN TerataI said...

sambut birthday student ke kancil?

Kazman / Sue said...

kek hari jadi sapa lak ni yee... heee3x

KY said...

kek untuk apa ni..

fairus said...

KEK SEMPENA MERDEKA KE..?

3no gr33ny said...

kek?? tapi kenapa murid kena berdiri di depan tu??

Kancil 8349 said...

terima kasih kerana sudi komen...jom ke jawapannya dalam entri seterusnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...