Rakan Blogger

Saturday, June 22, 2013

Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran Untuk Mama

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.


Awal pagi, Kancil sudah berada di sekolah. Dan rutin harian adalah memeriksa email dan FB.  Tengok pada acara dalam FB, ada seorang blogger yang menyambut ulang tahun kelahirannya. Malah, beliau merupakan pembaca setia di blog ini. Walaupun ada ketikanya Kancil sunyi sepi tetapi beliau masih mengunjungi blog Kancil.

Apapun, marilah kita sama - sama mengucapkan 

Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran kepada Mama (Maszull) semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.


Kancil rasa bertuah memiliki rakan blogger seperti Mama..bukan setakat Mama malah rakan blogger yang lain juga. Kerana anda tidak akan ada cerianya blog Kancil ini tanpa sokongan anda.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

12 comments:

Knor said...

semoga beliau sht sejahtera..panjang umur dan diberkati

Eza Boom Boom said...

selamat hari jadi buat mama ;) hee.

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan balas kancil, maafla sy dh lama tak update dn BW, entahla skrg mcm takde mood rasanya. insyaallah saya akan cuba yg terbaik dlm blog sendiri... terima kasih kancil sbb sudi jenguk2 blog saya.

memang mama merupakan org yg sgt rajin BW ke blog kita semua dn skrg follower makin bertambah... hepi besday untuk mama maszull

Mas Zull said...

assalamualaikum kancil...mekacih banyak2 kancil yer atas entri yang begitu membahagiakan mama di hari ini mekcih2...:(

Etuza Ezawarna said...

selamat hari lahir jg pada maszul...

Cik Gee said...

ingatkan mama si kancil tadi... hehe.. selamat hari lahir jg kpd mama maszul.. :)

Amanina Mads said...

selamat hari lahir buat mama :)

fairus said...

SEMOGA BELIAU DIPNJANGKAN UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI..

Kancil 8349 said...

terima kasih semua

Kesuma Angsana said...

happy birthday tuk mama juag yer, lama x singgah blog mama !

Remy hazza said...

bertuah mama.... disayangi ramai blogger......

ciK LyndaWawa said...

happy bday mama.. minggu lepas punya cerita.. saya baru updet.. sory..=]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...