Rakan Blogger

Saturday, June 15, 2013

Sepinya Seorang Blogger...

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Hari nie Kancil ingin berkongsi sedikit luahan kepada semua rakan blogger. Mungkin ada juga di antara rakan yang mempunyai perasaan yang sama macam kancil juga. Namun ndak salah kita berkongsi kan...Dah lama nak kongsi tapi tiada masa yang sesuai untuk tulis di dalam blog ini.

Sejak bergelar blogger di awal tahun 2011. Kancil aktif dengan pelbagai entri dan sentiasa kemaskini entri Kancil. Malah tidak terlepas mengikut perkembangan seorang blogger otai. Tapi itu dulu, sekarang nie dah kurang malah masa mencemburui Kancil...sedihnya. Tambahan lagi, sekolah tempat Kancil mengajar hanya Kancil seorang je yang bergelar blogger.

Kalau dulu ada Gen2Merah...namun dia pun sibuk. Sesibuk Kancil juga...penuh dengan tugasan dan arahan yang perlu dilaksanakan. Lagipun agak lama Kancil tidak jumpa dia..Nak berkongsi cerita dengan guru lain pun susah sebab mereka ndak berminat. So kena akur keadaan semasa. Tapi itulah..bila hadapi masalah dalam dunia blog...mati kutu Kancil dibuatnya...sebab itulah Kancil senyap beberapa hari...hehehe

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

11 comments:

Etuza Ezawarna said...

asalam..etuza dtng menemani sepi mu Blogger. datang lah selalu agar kesepian tak lagi terasa ya...salam ukuhuwa sesama blogger

AsyieqiN Rkey said...

hye kancil..sama la kita...bolgging pon update blog nak BW memang masa terhad

Knor said...

ha ah kancil, kak pun sibuk tau...nak bw tu ptg2 baru boleh..tak sampai hati rasanya kalau tak balas kunjungan.

membaca itu jambatan ilmu..satu hari kakak mesti peruntukan utk baca buku2 ilmiah 2/3 helai pun jadilah..

baca blog rakan2 juga satu terapi utk kakak.

baguznet said...

beberapa hari tu ndak apa cikgu banding dengan saya ni... heheheheee

KY said...

eeemm...baru tahu, kancil ni ums niza rupanya heeee..

kancil, biasalah, kadang sempat kadang tidak, kadang idea melimpah2 tapi kurang masa, yg banyak masa ni, kurang idea lah pulak heeee

the malay male said...

teruskan menulis. berkongsi pendapat.

fairus said...

JANGAN SEPI-SEPI SANGAT BRO.. MASIH RAMAI KENGKAWAN..

3no gr33ny said...

hamba juga fahaam situasi sahabat

ciK LyndaWawa said...

sapa pun menyepi ape..... same kite

Kancil 8349 said...

etuza : Salam...terima kasih...insya Allah..

Asyieqin : hai...kamu pun lama ndak menyinggah ke sini...terima kasih kerana sudi kembali

Knor : betul tu...sokong kenyataan kakak tu

baguznet : tulah bah...

KY : ingat dah taw siapa kita nie...hehehe...betul tu..

The Malay Male : terima kasih

Fairus : terima kasih menyokong geng

3no : terima kasih kerana memahami situasi seorang guru...

Cik Lyndawawa : betul tu...kamu pun dah lama menyepi,..

Remy hazza said...

gen2 merah dah lama tak dapat dikesan........hu3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...