Rakan Blogger

Thursday, July 25, 2013

Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran Kepada Blogger Fairus

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.



Nak taw siapa punya hari jadi hari ini. Tentu korang kenal dengan blogger Fairus yang bekerja di Muzium Melaka. Peminat setia kepada milo sehingga menyimpan pelbagai barang tidak kira tin atau beg yang bertanda milo. Pernah sekali masuk dalam newpaper disebabkan hobi beliau. Kagum dengan beliau.

Kancil mengenalinya sejak tahun 2001 lagi. Masa itu, kami belum bergelar blogger lagi. Masa itu juga, kami merupakan pelajar UiTM ambilan 2001 di Shah Alam. Kancil dan beliau merupakan rakan sekelas pada semester pertama dan berpisah mengikut kursus - kursus masing - masing pada semester kedua.

Kalau tidak silap Kancil, di kelas kami panggil dia APAI. Betul tak Fairus? hehehe...Pada semester pertama kami ada menyertai lakonan sempena IEP Night (Insentif English Programme) di UiTM Shah Alam. Dia berlakon sebagai The Rock manakala Kancil berlakon sebagai Sultan. Kami terputus hubungan setelah tamat belajar. Dengan adanya laman sosial iaitu Facebook kami dipertemukan dan beliau sendiri memiliki blog iaitu Fairus Dot Com. Singgah ke blog beliau di sini.

Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran 
Semoga Dipanjangkan Umur Dan Dimurahkan Rezeki.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog Kancil 8349.

9 comments:

siti ZAHARA said...

HEE..tak kenal bru je terjah ke blog dia..selamt hari lahir untuknya..=D

smbotak said...

selamat hari ulang tahun untuk dia. jatuh bulan puasa, ambik berkat...

Zul Fattah said...

jom jengah blog fairus,

nico nabiela said...

kt mana muzium melaka eh??selamat hari lahir blog fairus...

fairus said...

TERIMA KASIH BRO.. AKU HARGAI ENTRI KAU NI..

Suara Hati said...

happy birthday untuk fairus :)

man said...

slmt hari jadi fairus..mst dia knl syukuri

Kancil 8349 said...

terima kasih kerana sudi mengucapkan selamat hari lahir kepada beliau

Mas Zull said...

assalamualaikum kancil....selamat hari lahir...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...