Rakan Blogger

Wednesday, August 29, 2012

Wordless Wednesday # 47

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.


Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

24 comments:

dee said...

yeayyy lappy baru. :P selamat hari raya cikgu!

KY said...

dah dapat yang baru, bolehlah update blog selalukan? hehehe

Kesuma Angsana said...

dapt yg baru yek!... tq jg sudi singgah blog KA yek!

QasehnyaRania said...

salam cikgu...;)
lappy baru ke?

Kazman / Sue said...

laptop ni mesti tak boleh dipisahkan dengan seorang blogger kan...

Nafisya Ismail said...

wordless wednesday~~

fiza said...

Bau kedai lah...hehehe...

mselim3 said...

heheh...laptop baru ... jangan lupa singgah selalu blog saya k...

hehe...moga kancil sukses selalu k...

Cikgu Ma said...

harga tebal tu...hehe

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah (^___^)

izan mama mia said...

laptop baru kew

QueeN TerataI said...

lappy baru? bestlah.. lappy QUeen yg hilang tu msh blm ada pengganti lg nie.. hehehe

Dkna Abza said...

baru atau dah rosak dan nak beli baru?? hehee

Rahmah Ram Ram said...

berseri2 lagi....

maszull said...

assalamualaikum kancil...dah siap repair ke lappy kancil yg rosak hari tu...:)

3no gr33ny said...

laptop yang repair ke yang baru ni??

iLa suHaiLa said...

ada apa dgn lptop??hehe

fairus said...

ESOK SAJALAH KALAU NAK TAHU APA MAKSUD WORDLESS NI..

khairul said...

laptop rossak lagi ke Kancil

aNiss :):) said...

lappy baru eh cikgu?

blog-tips-kurus said...

ramainya dah komen.. :-)

MISS Z BERCELOTEH said...

mesti lappy baru ne kan huhuhu.. rezeki..

apapun selamat hari raya.. bah..ke blog bah :)

Kancil 8349 said...

terima kasih kepada semua rakan blogger...jom tengok apa jawapan sebenarnya..

Remy hazza said...

Nie mesti laptop baru nie.....
remy rindu ngan laptop remy...dah kasi kat adik....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...