Rakan Blogger

Sunday, May 6, 2012

1st Giveaway By Iena Eliena

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Kancil ndak berapa ingat sudah berapa kali ikut GA...namun kesemuanya ndak pernah dapat. Belum ada rezeki lagi. Namun Kancil berminat untuk menyokong yang baru pertama buat GA nie. Seronok dan menarik untuk menyertainya. Boleh berkenalan dengan beberapa orang blogger baru. Kalau ada sesiapa yang berminat jomlah menyertai GA beliau. Klik je gambar di bawah nie.

Kancil dapat tahu GA nie daripada Iena sendiri menjemput Kancil. Terima kasih dan Kancil menghargainya. Ini merupakan pertama kali Kancil menemui blog Iena. So bertambah lagi kenalan Kancil.

Kancil nak tag semua rakan blogger yang singgah ke blog Kancil. Kalau korang ikut mesti best. Sebab mungkin rezeki kamu dapat GA daripadanya. Apa lagi jomlah beramai - ramai menyertai GA beliau.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

29 comments:

P#eoniX said...

wah!!!rajin masuk ga heheheh...sy neh x der can lah x der fb...huhuhh...gud luck!!!

ain vanilla said...

good luck .
nama sebenar apa ??

lieynanilaz said...

good luck..kalau sempat saya terjah nanti!!..

lieynanilaz said...

good luck..kalau sempat saya terjah nanti!!..

lieynanilaz said...

good luck..kalau sempat saya terjah nanti!!..

lieynanilaz said...

good luck..kalau sempat saya terjah nanti!!..

remyhazza said...

nanti remy buat segmen terbaru , kancil join tau....... he3

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

semoga kali ni berhasil k.Sukses.p jenguk2 je kt blog beliau tp x join pn boleh kan..

izan mama mia said...

mg bertuah nanti yer...

Iena Eliena said...

thanks kancil sudi join
good luck ya..
btw cik iena da follow blog kancil:)

CikMai said...

good luck kancil ,weeee (^__^)v

Kancil 8349 said...

P#eoniX :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Ain :

terima kasih...hehehe...

Kancil 8349 said...

lieynanilaz :

terima kasih

Kancil 8349 said...

remyhazza :

insya Allah remy...yang penting maklumkan kepada Kancil..kancil pasti datang menyokong

Kancil 8349 said...

cleverspider55 :

terima kasih

Kancil 8349 said...

izan :

amin...terima kasih

Kancil 8349 said...

Iena :

terima kasih

Kancil 8349 said...

cik mai :

terima kasih

ain vanilla said...

mmmm . thnks jenguk blog ain . ^^ hehe .
jantina ?? ahahaha
( ain rasa perempuan )

Kancil 8349 said...

ain vanilla :

terima kasih kembali...hehehe...salah

Mrs.BuduBilis said...

BW sini. done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

NURUL AMEERA said...

meera bw sini..nice belog lah :) hee.meh terjah kat belog meera :)

http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

amercorner.blogspot.com said...

singgah sini.. jemput join giveaway amer :D http://amercorner.blogspot.com/2012/05/terasa-nak-buat-giveaway-lagi-lah-tapi.html

Kancil 8349 said...

Mrs Budubilis :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Nurul Ameera :

terima kasih

Kancil 8349 said...

amercorner :

terima kasih

Jaja Sutera said...

salam..hai..saya Jaja..datang dari segmen yg sama.. :)
dah follow awak..jom follow saye balik.. ^^,
mari same2 meramaikan followers (!) hehe..
jempot ke blog Jaja.. :)

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

Iena Eliena said...

Salam..
sorry buat semua tertunggu
iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
nk tny pendapat korang..
nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
mintak bg feedback yer
kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
awal bln 11 ni iena pergi korea..
sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

email : iena@ienaeliena.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...