Rakan Blogger

Monday, May 14, 2012

Punca Traffik Minggu Kedua Bulan Mei 2012

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Kancil memohon maaf kepada semua rakan blogger kerana Kancil belum membalas kunjungan kamu. Insya Allah jika ada kelapangan Kancil akan membalas. Buat masa nie, Kancil sibuk dengan aktiviti sekolah. Lebih - lebih lagi akitiviti yang melibatkan kokurikulum. Apapun jom kita lihat blogger - blogger yang telah menyumbang traffik di blog Kancil minggu lalu.








Alhamdulillah, Kancil rasa gembira masih ada yang tersenarai. Manakala keyword pun ada yang berubah dan masih elok lagi. Jom baca di bawah.


tilawah al quran 2011









mana jambatan pualau bum bum









contoh sijil penyertaan









pulau bum-bum









bermain









blog kolej jururawat masyarakat tawau









gambar kartun cikgu mengajar









hadiah untuk hari guru









kartun sempena hari guru









kawasan memancing tawau



Post yang paling banyak dibaca minggu lalu ialah :


Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

33 comments:

cinnamon.com said...

good luck cikgu..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

(^___^)

aizamia3 said...

dahulukan yang mana lebih penting.. ;)

aanie said...

ramai org cari hadiah utk cikgu ni....:)

bella hamzah said...

oh ramai yang carik hadiah utk hari guru bagus2.pulau bum2 tu apa ye?
kancil jemput la join bloglist bella :)


http://qasehnabilah.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

ciK LyndaWawa said...

ala..takde name saya!!

Cik Kartun ( CK ) said...

<-- kejap ade, kejap takde..
hehehe maaf bz skung nieh -_-

remyhazza said...

remy terkeluar carta.... nie mesti remy busy.... tak sempat nk BW selalu...he3

ain dzaya said...

semoga belog kancil terus sukses woke :)

"Binatang pun pandai berkasih sayang. Manusia?".

3no gr33ny said...

semoga segala urusan kerja sahabat dipermudahkanNya

Cik Jannah said...

jannah singgah. apa kabo kancil? hee :)

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan cikgu...

selamat hari guru untuk cikgu kancil!

Pn. Sheila@CC said...

selamat hari guru kancil... :-)

Yatie Awang said...

maaf lama akak tak singgah

akak nak ucapakan SELAMAT HARI GURU, ada puisi khas buat kancil, jangan lupa baca

Aishah Jahirah said...

hari guru.nak ucap siap2 la nanti lupa.selamat hari guru..:)

shark said...

shark pn nk terjah blog diorg ler..
mn tau dpt bantu blog shark plak.

Kancil 8349 said...

cinnamon.com :

terima kasih

Kancil 8349 said...

eeiyss :

terima kasih

Kancil 8349 said...

aizamia3 ;

terima kasih..

Kancil 8349 said...

aanie :

minggu hari guru...mereka mahu pilih hadiah apa yang best

Kancil 8349 said...

bella hamzah :

Pulau Bum2 tu salah satu pulau yang terdapat di Semporna...terima kasih menjemput Kancil

Kancil 8349 said...

cik lyndawawa :

hehehe...jangan sedih...cuba lagi

Kancil 8349 said...

Cik Kartun :

ndak mengapa...

Kancil 8349 said...

Cik Kartun :

ndak mengapa...

Kancil 8349 said...

remyhazza :

ndak mengapa...kancil pun busy juga nie

Kancil 8349 said...

ain dzaya :

terima kasih

Kancil 8349 said...

3no :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Cik Jannah :

terima kasih..ke mana menghilang...Kancil sihat je

Kancil 8349 said...

Santri :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Pn. Sheila :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Yatie :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Aishah :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Shark :

hehehe...jangan tidak terjah mereka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...