Rakan Blogger

Tuesday, May 15, 2012

Segmen Bloglist By Bella Hamzah

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Hari ini Kancil menerima jemputan daripada seorang blogger untuk menyertai segmen beliau. Simple je segmen dia. Syarat pun bukan susah pun. Bagi sesiapa yang nak join tu, marilah beramai - ramai memeriahkan suasana. Klik je banner di bawah nie.


Kancil berharap ada rakan blogger yang sudi menyertai segmen beliau. Saling sokong menyokong rakan kita.
 
Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

p/s : Kancil terlibat dengan program besar...peringkat negeri tu...hehehe...insya Allah Kancil akan membalas kunjungan korang.

12 comments:

shark said...

mcm besar jer projerk kancil tu sampi peringkt negeri..
hehe..

aReLaN said...

selamat bersegmen ye kancil. all the best gak untuk program besar tu ye

eita said...

selamat bersegmen

remyhazza said...

gud luck kancil.... moga kancil berjaya nanti......

Gen2Merah said...

selamat Hari Guru juga ya cikgu Kancil.. semoga kita menjadi warga pendidik yang cemerlang untuk anak didik bangsa...

Cikgu Ma said...

selamat hari guru kancil...moga sukses selalu

Kancil 8349 said...

Shark :

tu yang bikin takut...pertama kali mencuba

Kancil 8349 said...

arelan :

terima kasih

Kancil 8349 said...

eita :

terima kasih

Kancil 8349 said...

remyhazza :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

terima kasih geng

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

terima kasih cikgu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...