Rakan Blogger

Monday, May 7, 2012

Punca Traffic Minggu Pertama Bulan Mei 2012

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Akhirnya, ada juga blogger yang menyumbang traffic di dalam blog Kancil. Syukur alhamdulillah untuk minggu pertama dalam bulan Mei ini. Memang satu penantian Kancil rasakan. Walaupun Kancil akui bahawa ramai pembaca yang mendominasikan dalam beberapa minggu sebelum nie. Hakikatnya mereka sama seperti blogger. Jomlah kita lihat siapa mereka:



http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

Keyword minggu lalu ada yang muncul kembali. Mungkin pembaca tu mahu mencari semula apa yang terlepas pandang oleh beliau. Apapun Kancil gembira dan syukur sebab keyword masih maintain. Berbanding beberapa rakan blogger lain, mereka terima pelbagai keyword yang pelik. Moga mereka tabah dan sabar. Jom kita liha apa keyword tersebut :


gambar enjin kancil









bukit tengkorak semporna









gambar uniform kadet polis









cenderahati untuk hari guru









doa pelancaran guru penyayang









folio kerjaya tema sains dan teknologi









gambar gadies desa









gambar kartun muslimah yg berharap









gambar orang buat kerja









autoshow 2012 sempena hari pekerja di tawau

Post yang paling banyak dikunjungi adalah segmen yang Kancil sertai...

Pencarian Bloglist Mei 2012

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

28 comments:

izan mama mia said...

^________________*

Muhammad Izuan said...

wah. ada doa guru penyayang ke... hehe

lieynanilaz said...

carian keyword masih ok lagi...belom dapat yg entah hapa2 kot..

ciK LyndaWawa said...

wah..bukan saya.....

azam said...

:) hehehe...asyik bincang traffik je cikgu....

hehehe...nanti jadi polis trafik pulak

Tentang Kita said...

hebat trafik kancil...^____^

Ezad Skytech said...

hee..keyword2 yg menarik muncul kan...:D

sue perbs.. said...

mcm2 kan keyword.. sy pon kdg2 tergelak tngk keyword2 pelik yg bleh smpai ke blog sy

ciK LyndaWawa said...

ala....keyword wawa xda..hehehe....=]

remyhazza said...

tak sangka remy antara penyumbang....
apa apa pun remy tetap singgah di blog kancil....... sebagai mana kancil rajin melawat remy.....

ATIQAH said...

wah tak sangka saya tersenarai antara penyumbang trafik kancil. btw thank u so much sebab join segmen saya. lepas ni nak singgah selalu la :)
happy blogging ya

mie said...

semakin maju blog kancil...
moga terus berblogging..
ehehehe

Kancil 8349 said...

izan :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Muhammad Izuan :

dasar baru yang harus dilaksanakan dan dibudayakan di sekolah

Kancil 8349 said...

lieynanilaz :

tulah...ada juga pelik...salah ejaan..hehehe

Kancil 8349 said...

cik lyndawawa :

hehehe...betul tu

Kancil 8349 said...

azam :

ndak juga...dah jadi guru...mungkin jadi guru traffik kot...hehehe

Kancil 8349 said...

Tentang Kita :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Ezad :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Sue :

tulah pasal,...hehehe

Kancil 8349 said...

cik lyndawawa :

aik..apasal ndak ada..mesti ada bah tu

Kancil 8349 said...

remyhazza :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Atiqah :

terima kasih

Kancil 8349 said...

mie :

terima kasih

3no gr33ny said...

halaman ceria semula dek kesibukan yang melanda makin hilang dan beransur pergi

aReLaN said...

saya punya hampir setiap minggu sama je.hahaha

Kancil 8349 said...

3no :

hehehe...biasalah 3no...moga sentiasa ceria

Kancil 8349 said...

arelan :

hehehe...alhamdulillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...