Rakan Blogger

Wednesday, May 2, 2012

Pencarian Bloglist Mei 2012

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.


Agak lama Kancil tidak sertai mana - mana segmen. Mungkin disebabkan kerja yang bertambah pada tahun nie. Berbanding tahun lalu berbeza. Namun, satu keburukan Kancil kalau tengok segmen orang. Ialah blogger yang first time buat segmen. Confirm Kancil datang support. Jika dijemput atau terjumpa semasa blogwalking.

Syaratnya bukan susah pun. Senang dan mudah je. Kalau sesiapa yang berminat jomlah kita menyertai segmen pertama beliau. Lebih ramai lebih meriah. Sama - samalah kita support antara satu sama lain. Kalau mahu join, klik je banner di atas.

Mengapa ikut segmen beliau? Memang satu tabiat buruk Kancil kalau nampak blogger baru buat segmen pertama. Mesti datang support. Selain itu menambahkan kenalan yang Kancil akui sendiri makin meningkat dari bulan ke bulan. Tambahan lagi Kancil mahu berkongsi pengalaman dengan mereka yang baru.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

67 comments:

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

mcm menarik ni. P terjah jap

diana said...

sama la..dah lama tak join segmen2 ni..lagipun sekarang dah tak ramai blogger yang buat segmen.

remyhazza said...

selamat bersegmen....
tertiba jer remy rasa nk buat segmen terbaru..... ok tak???

fiqas said...

saya join segmen time rajin je..:)

Kazman / Sue said...

untuk merapatkan hubungan...baik tu...

Eza Boom Boom said...

nak join jugak la.. hihi :)

lieynanilaz said...

tq...nak terjah juga..

baguznet said...

bagus tu cikgu, kalau bukan kita, siapa lagi yg nak tolong sokong blogger kita...

Nurul Akmal said...

Selamat bersegmen Kancil comel.. ;)

Scarlett O'Hara said...

Macam menarik je segmen ni.

etuza said...

selamat bersegmen, memang ada yg terjah.

teratak hati said...

bagus la kancil sentiasa support blogger baru..

3no gr33ny said...

sahabat Kancil memang selalu menyokong sahabat baru di halaman..teruskan berhalaman ya sahabat..sesibuk mna pon hamba..hamab akan tetap singgah di sini =)

aReLaN said...

selamat bersegmen ye kancil!!!

khairul said...

teringin gak

ciK LyndaWawa said...

nak join jugak.....=]

Kancil 8349 said...

cleverspider55 :

jom terjah

Kancil 8349 said...

diana :

betul tu..macam ada musim

Kancil 8349 said...

remyhazza :

jomlah buat...

Kancil 8349 said...

fiqas :

minat masing - masing

Kancil 8349 said...

kazman :

betul tu

Kancil 8349 said...

Eza :

jangan lupa mahu join

Kancil 8349 said...

lieynanilaz :

jom terjah

Kancil 8349 said...

baguznet :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Nurul Akmal :

terima kasih...aduh terkembang hidung kancil...hehehe

Kancil 8349 said...

Scarlett :

jom ikut serta

Kancil 8349 said...

etuza :

terima kasih

Kancil 8349 said...

teratak hati :

terima kasih

Kancil 8349 said...

3no :

terima kasih...kancil hargai usaha 3no

Kancil 8349 said...

arelan :

terima kasih

Kancil 8349 said...

khairul :

jomlah

Kancil 8349 said...

cik lyndawawa :

jomlah ikut

Aien Alien said...

sememangnya kancil memang rajin join segmen mana2 blogger... :D


saya kalau berkesempatan je...kadang dah terlepas sebab lupa...bukan sengaja..hehe

ATIQAH said...

salam. nama peserta segmen sudah di update. maaf atas kelewatan. terima kasih kerana turut serta.

http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

happy blogging :)

Amalina said...

singgah dari segmen yang sama :)
alang alang tu singgah follow sekali .. jangan lupa follow balik :)
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

Kancil 8349 said...

Aien :

terima kasih........

Kancil 8349 said...

Atiqah :

Alhamdulillah...akan terjah kembali

Kancil 8349 said...

Amalina :

terima kasih

CikMai said...

thanks dtg blog mai ye kancil. selamat berkenalan :)

Pecinta pink^^ said...

salam,,singgah bw sini dri segmen same,,salam kenalan,,meh jenguk blog usang saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html thanx(^_^)

Liyana Rahim said...

salam...thanks sudi jenguk blog yana..nice blog ^_^

teratak hati said...

bw dari segmen sama..hehe..

Siber Reload said...

http://mayailusitopup.blogspot.com/

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^)
FR segmen ni jugak no 3
jumpa nama kancil dalam tuh

FR buat segmen tak kenal maka tak kenal ...try it first ok : )

http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/segmen-tak-kenal-maka-tak-kenal.html

Kancil 8349 said...

Cik Mai :

terima kasih kembali.....

Kancil 8349 said...

Pecinta pink^^ :

terima kasih...insya Allah akan datang terjah

Kancil 8349 said...

Liyana :

terima kasih kembali

Kancil 8349 said...

teratak hati :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Siber :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Fariz Reza :

terima kasih jemput Kancil

Linda Zehan said...

Salam.. dtg dr segmen sama..

salam perkenalan kancil. =)

Kancil 8349 said...

Linda :

terima kasih

Zaidalifah Hussin said...

SALAM DR SEGMEN YG SAMA BLOGWALKING N FOLLOW THIS BLOG! JOM BLOGWALKING http://kumahuitu.blogspot.com

maszull said...

assalamualaikum kancil...selamat bersegmen yer...:)

Myza Mubean said...

singgah sini untuk bw sambil follow... jgn lupa utk ke blog saya dan follow sekali...

http://diariesaya.blogspot.com/

Kancil 8349 said...

Zaidalifah :

terima kasih kerana sudi singgah ke blog Kancil

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

terima kasih

Kancil 8349 said...

Myza :

terima kasih

Fara Chew said...

salam. dr segmen yg sama.. done follow.. jom BW.. http://farachew.blogspot.com

Kancil 8349 said...

Fara Chew :

terima kasih kerana sudi singgah ke blog Kancil

Fara Chew said...

rajinler skit2 join segmen.. =)

botolairkosong said...

done follow!!~

botolairkosong said...

done follow!!~

ATIQAH said...

salam, lihat sini
http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/pemenang-segmen-pencarian-bloglist-mei.html
saya amek header kancil tau :)

Kancil 8349 said...

Fara Chew :

insya Allah jika Kancil ada kelapangan

Kancil 8349 said...

botolairkosong :

okay

Kancil 8349 said...

Atiqah :

terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...