Rakan Blogger

Friday, May 4, 2012

Segmen: Tak Kenal Maka Tak kenal

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Baru pagi nie buka blog, Kancil terima jemputan daripada rakan blogger. Menjemput Kancil untuk menyertai segmen pertama beliau. Tengok pada tajuk pun membuat Kancil teruja. Apatah lagi interface halaman blog beliau. Jom tengok di bawah banner dia...kalau nak ikut cepat - cepat buat entri. Tarikh tutup hari nie pada pukul 11 malam.


Apapun terima kasih kepada blogger Empayar Fariz Reza kerana menjemput Kancil. Semoga blog anda mencapai target apa yang anda inginkan. Cantikkan banner dia...ada makna tersendiri..

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

34 comments:

Adylia Qarissa said...

dah kenal terus jatuh cinta ;0

Fariz Reza said...

Assalamualaikum thanks sudi join (^_^)
surat utusan telah diterima dan list nama pun dah di-updated ....

erm tarikh tamat ni jam 11 malam tau bukan 11 pagi....jemputla reramai lagi

Aien Alien said...

tak kenal maka tak kenal...memey laaa...hehe :D


good luck kancil :D

remyhazza said...

selamat bersegmen......
moga kancil berjaya nanti.....

Masz Sidek said...

Selamat bersegmen kancil... :)

mira maisara said...

xkenal kena lah kenal kan diri .hehe

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahh segmen..
selamat bersegmen yer si kancil
saya si kancil puteh hehe

Santri T.P.I.N.I said...

good luck kancil... ramai org yg tag kancil ye utk segmen...

maszull said...

assalamualaikum kancil...wah selamat bersegmen ye kancil...:)

baguznet said...

Alamak! Tak sempat la nak tolong sapot, agak sibuk kebelakangan ini

3no gr33ny said...

selamat bersegmen ya sahabat =)

mahu memberi sokongan tapi terlambat pula

Yatie Awang said...

betul tu tak kenal maka tak cinta heee..

lamanya tak singgah..maaf

etuza said...

betullah banner segmen cukup hebat. Tak kenal maka tak cinta. Baru ada masa ..jemputlah dapatkan sikit info kami di bengkelkan 2 hari.

etuza said...

betullah banner segmen cukup hebat. Tak kenal maka tak cinta. Baru ada masa ..jemputlah dapatkan sikit info kami di bengkelkan 2 hari.

eita said...

selamat bersegmen ye..

etuza said...

http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

terjah juga lah Blog Pesona seklai ya. Oya kancil kena datang tau ke laman pesona EWWK..bila2 masa.

Ezad Skytech said...

selamat bersegmen ye kancil :D

Tinta Lana said...

Salam kancil..erk?takpekan panggil kncil,hehe. Salam kenal ya..dari blog uncle etuza sbnrnya.. :)

Kancil 8349 said...

Adylia :

hehe...alhamdulillah

Kancil 8349 said...

Faris Reza :

Waalaikumsalam...maaf tersalah taip...hehehe

Kancil 8349 said...

Aien :

terima kasih

Kancil 8349 said...

remyhazza :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Masz Sidek :

terima kasih

Kancil 8349 said...

mira :

betul tu

Kancil 8349 said...

Cik EylaDilla :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Santri :

terima kasih...alhamdulillah

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

terima kasih mama

Kancil 8349 said...

baguznet :

hehehe..ndak mengapa

Kancil 8349 said...

3no :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Yatie Awang :

ndak mengapa...selamat kembali...terima kasih

Kancil 8349 said...

etuza :

terima kasih...kancil akan terjah

Kancil 8349 said...

eita :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Ezad :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Tinta Lana :

terima kasih...salam perkenalan daripada Kancil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...