Rakan Blogger

Monday, June 11, 2012

Kembali Semula

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Agak lama Kancil menyepi hinggakan blog nie ndak ada entri terbaru. Macam dua minggu lebih. Susah nak gambarkan mengapa Kancil menyepi. Bukan juga merajuk atau kecil hati pada sesiapa tetapi Kancil kehilangan arah untuk menaip sesuatu di dalam blog Kancil.

Terima kasih kepada semua rakan blogger yang sudi singgah ke blog Kancil. Walaupun hampir 2 minggu menyepi, namun kunjungan daripada blogger dan pembaca setia masih kekal. Alhamdulillah, masih ada rakan yang sudi singgah. Kancil memohon maaf sebab lama menyendiri. Kancil akan membalas kunjungan rakan blogger lain.

Hari nie, persekolahan telah bermula pagi tadi. Macam biasa kalau guru petang, petanglah baru terasa persekolahan. Namun, minggu ini juga Kancil akan bertukar status guru petang kepada guru pagi kerana rakan sejawatan Kancil telah berpindah ke Pantai Barat Sabah. Bermakna Kancil mengambil tempatnya. 

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

46 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

biasa la tu.. tak apa.. anda di maafkan.. hehehehehehe

Masz Sidek said...

selamat kembali ke sekolah cikgu kancil... :)

Pn. Sheila@CC said...

come back to school... :-)

Zul Fattah said...

cikgu suka mengajar pagi ke ptg? bg sy la, klas pg lagi best.. dari klas ptg.. sbb pagi ni, tubuh masih segar tp bla dah ptg.. mngantuk la plak.

Aien Alien said...

selamat kembali semula...ada idea baru menulis...hehehe

Remy hazza said...

welcome back kancil......
remy pun baru harinie dapat berblogging semula......

Lulu Caldina said...

selamat kembali menulis. :)

cinnamon.com said...

semoga sukses cikgu..:)

Misz Mieza said...

Selamat kembali ke sekolah cikgu! ^_^

Adylia Qarissa said...

selamat kembali ke dunia maya ;p

izan mama mia said...

slmt kembali bertugas...cikgu

mselim3 said...

xper cikgu...tugas cikgu kan lagi murni kita semua faham...
xper tp kita kawan tetap kawan....dan x mungkin putus kawan...kan.
Selamat maju Jaya cikgu membimbing anak bangsa.....

Amin...

salam sahabat jauh...dekat dihati.

maszull said...

assalamualaikum kancil...selamat kembali bertugas dan selamat berblogging kembali...:)

aizamia3 said...

selamat kembali bertugas.. ;)

khairul said...

slmt kembali berblogging kancil

ziraziz said...

slmt kembali ke sekolah n alam maya.. :)

~SaL IjOu~ said...

sy sgt suka mengajar sesi ptg~ ^^

sy pernah tinggalkan blog selama 3 bulan..namun teman2 blogger tetap x lupakan sy..~ ^^

Gen2Merah said...

selamat menulis cikgu Umrah (",)

fairus said...

WAH UMM... CUTI SEKOLAH KAU PUN CUTI BLOG JUGAK ERK.. :)

EmpayarUtama said...

Samalah kita hahahahahahah

Eera Shera said...

sy pun baru nk kembali berblog. skola dah mula balik kan hari ni..slmt mengajar kancil

lynn kamarul said...

SELAMAT KEMBALI BERTUGAS SAN SELAMAT KEMBALI BLOGGING


mood yg sama tapi tetap mahu blogging... =)

Dylla Abas said...

welcome back to school n keep blogging :)

Kancil 8349 said...

Cinta Untuk Kita :

hehehe...terima kasih

Kancil 8349 said...

Masz Sidek :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Pn Sheila :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Zul fattah :

kancil dah jawab soalan kamu...

Kancil 8349 said...

Aien :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Remy :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Lulu :

terima kasih

Kancil 8349 said...

cinnamon.com :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Misz Mieza :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Adylia :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Izan :

terima kasih

Kancil 8349 said...

mselim3 :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Maszull :

terima kasih mama

Kancil 8349 said...

aizamia3 :

terima kasih

Kancil 8349 said...

khairul:

terima kasih

Kancil 8349 said...

Ziraziz :

terima kasih

Kancil 8349 said...

SaL ljou :

hehehe...mesti best kan...lamanya...

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

terima kasih geng

Kancil 8349 said...

Fairus :

kebetulan geng..perkara ndak disengajakan

Kancil 8349 said...

Empayar :

Alhamdulillah

Kancil 8349 said...

Eera :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Lynn :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Dylla Abas :

terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...