Rakan Blogger

Friday, June 22, 2012

Selamat Menyambut Ulang Tahun Buat Blogger Mama Maszull

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.


Sebut je blog Mama Maszull, mesti korang tahu siapa dia. Salah seorang blogger yang ramah dan tidak lekok ilmu untuk berkongsi pandangan dan pengalaman. Bilangan follower beliau pun bertambah dari hari ke hari. Sebab mama suka menyertai mana - mana segmen atau GA. Yang lebih penting, beliau suka berblogwalking,.

Bagi yang belum follow blog beliau, jomlah terjah. Klik je header beliau di atas nie. Lagipun  hari nie merupakan hari istimewa buat beliau. Sempena hari jadi Mama hari nie, Kancil sekeluarga dari Tawau mengucapkan

SELAMAT MENYAMBUT ULANG TAHUN KELAHIRAN

semoga mama dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.


Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

29 comments:

Aien Alien said...

Selamat Ulang Tahun Mama....nak wish dekat blog dia juga...hehe

:: Mrs.Eady :: said...

selamat ulangtahun mama!

maszull said...

assalamualaikum kancil....alamak mama nak nangis la ni....:(

terharunya ada n3 buat besday mama hari ni dr kancil...

mekacih kancil dan salam buat family....:)

QueeN TerataI said...

selamat hari lahir mama...

Remy hazza said...

bersemangat kancil....bagus sangat...macam tu lah sahabat sejati...... utk mama.... selamat hari lahir dari remy tau!

Aishah Jahirah said...

slmt hari lahir mama..

3no gr33ny said...

selamat ulang tahun buat Mama Maszull

cinnamon.com said...

semoga di panjangkan umur dan murah rezeki..

ஜ miss klanika ஜ said...

selamat ulang tahun ke beliau jugak . moga berbahagia hendaknya.

Santri T.P.I.N.I said...

bagusnya kancil! memang sporting la...

ϟ Zeera AzZahra said...

cikgu kancil sgt supportive person.. :)

L said...

semoga sentiasa dirahmati Allah.. aminn

maszull said...

assalamualaikum kancil...mama dtg nak bagi tahu kancil kena tag yer...:)

maszull said...

assalamualaikum kancil....sori yer

http://maszull.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

Deq's Qienz said...

hapi besday kak mas :)

Kancil 8349 said...

Aien :

terima kasih Kancil ucapkan

Kancil 8349 said...

Mrs Eady :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama...

terima kasih mama

Kancil 8349 said...

Queen :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Remy :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Aishah :

terima kasih

Kancil 8349 said...

3no :

terima kasih

Kancil 8349 said...

cinnamon.com :

terima kasih

Kancil 8349 said...

miss klanika :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Santri :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Zeera :

terima kasih

Kancil 8349 said...

L :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama...terima kasih

Kancil 8349 said...

Deq :

terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...