Rakan Blogger

Wednesday, June 13, 2012

Pencarian Cik en dan Blog : Entry kita, Jiwa kita

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.


Kancil menerima jemputan daripada rakan blogger untuk menyertai segmen beliau. Macam Kancil maklumkan, jika ada kelapangan Kancil akan menyertai mana - mana segmen yang dianjurkan oleh rakan blogger. Kancil ingin mengajak semua rakan blogger yang belum menyertai segmen beliau. Kita boleh berkongsi pengalaman dan panduan. Malah dapat kawan baru lagi. Betul kan?

Jom kita tengok syarat - syarat segmen beliau...simple je
  1. Tak Wajib Follow
  2. Tak Wajib like page cik en
  3. Letak Banner kat atas dan link ke entry ini dan tajuk tulis "Pencarian Cik En dan Blog : Entry Kita Jiwa Kita"
  4. Link kan Entry Pertama korang (entry permulaan semasa korang buka blog)
  5. Link kan Entry Terbaik Korang (entry yang bukan copy paste tapi buah fikiran korang) 
  6. Link kan Entry Terakhir Korang semasa join pencarian ini
  7. Pastikan ada 3 link dalam entry
  8. Tak Wajib Tag 
  9. Lastly bagi link entry tu ke comment entry ini
Entri Pertama Kancil = Percubaan Pertama

Entri Terbaik Kancil =  kurang pasti...bagi Kancil semua terbaik...hehehe..

Entri Terakhir = Wordless Wednesday # 40

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349

23 comments:

eintan nurfuzie said...

wa..smua terbaik kena terjah smua la..anyway tq..

maszull said...

assalamualaikum kancil...selamat bersegmen yer...:)

Aishah Jahirah said...

selmat bersegmen...:)

Kakzakie said...

Bagus cara dia buat segmen. Memudahkan yg mahu turut serta.

fairus said...

RAJINNYA JOIN BENDA2 CAMNI ERK..

Masz Sidek said...

selamat bersegmen kancil...

sy pun join segmen ni...
http://masrinasidek.blogspot.com/2012/06/entry-kita-jiwa-kita.html

Gen2Merah said...

selamat bersegmen geng.. moga dapat ribuan follower lepas ni.. all the best

Cikgu Ma said...

assalamualaikum...apa khabar? =)

aReLaN said...

selamat bersegmen ye kancil!!!!

Kancil 8349 said...

Eintan :

jangan tak terjah...hehehe

Kancil 8349 said...

Maszull :

waalaikumsalam mama...terima kasih

Kancil 8349 said...

Aishah :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Kakzakie :

betul tu

Kancil 8349 said...

fairus :

orang dah jemput...ndak salah kita ikut...hehehe

Kancil 8349 said...

Masz :

terima kasih...kancil akan balas kunjungan kamu

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

terima kasih dengan doamu tu geng

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

Waalaikumsalam...khabar baik...cikgu di sana ok juga?

Kancil 8349 said...

Arelan :

terima kasih

Remy hazza said...

selamat bersegmen kancil.... moga berjaya......

Kancil 8349 said...

Remy :

terima kasih

Deq's Qienz said...

salam singgah dr segmen yg sama..gudluck

Kancil 8349 said...

Deq :

terima kasih

9n0L4 said...

dtg BW dr segmen yg same. follow sini. 785. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...