Rakan Blogger

Monday, June 25, 2012

Punca Traffik Minggu Ketiga Bulan Jun 2012

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Selama nie, Kancil ndak pernah menerima keyword yang teruk dan tidak bermoral. Nampaknya, rekod bersih tersebut dah terpadam dalam minggu nie. Apa boleh buat, kalau manusia bernafsu nie. Namun, Kancil ndak kecewa sebab bukan blog Kancil je yang mengalami masalah tersebut. Untuk minggu lalu, penyumbang traffik Kancil hanya seorang iaitu ;


Bagi keyword plak ada perubahan. Syukur sentiasa berubah namun satu je yang buat blog nie jadi kotor. Hehehe...

gambar murid sekolah









lukisan poster kerjaya









cabaran guru 10 tahun akan datang









kadet remaja sekolah









gambar guru









kolej yayasan sabah









lahad dato sepagaya seks.com









lukisan pemandangan kampung









lukisan pondok bas










map taman air panas tawau
Post yang paling popular pada minggu lalu ialah

Karnival Pendidikan Kaunseling Kerjaya Peringkat Daerah Tawau, 2011

Terima kasih keraan sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

30 comments:

khairul said...

mtk maaf x dpt singgah sekerap selalu

Cik Asma BLuppy said...

keyword yg pelik2 memang banyak.. sabor jela...huhu

Aishah Jahirah said...

keyword nakal tu mesti akan tersesat juga...

Remy hazza said...

tahniah utk aien.......
tak sangka ada jugak yg nakal singgah kat sini....... remy pun tak pernah check...tak tah mcm2 ada.....he3

maszull said...

assalamualaikum kancil....tahniah buat aien ....mcm2 skg ini kan....:)

QueeN TerataI said...

TAHNIAH dr Queen... :)

eintan nurfuzie said...

huhuhu... tahniah
anjing tu merajuk la.. nak tahu kisah nye jom baca
http://www.nurfuzie.com/2012/06/anjing-itu-merajuk-la.html

baguznet said...

he he heee... word kotor tu yg sebenarnya xde kena mengena dgn blog cikgu. Yg jadi dia ke blog cikgu sbb word yg lain-lain itu...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is jugak yang xdan nak mai sangat... wawawa

K.Nor said...

tahniah:)

Kazman / Sue said...

moga bertambahlah pembaca kan....

aimaniman said...

alamak lamanya x ke sini... biasalah keyword 'panas' selalu dicari, tu yg syok kot ??

Bobo said...

keywords yg masa semua keyword informasi :)

aizamia3 said...

selalu ter ter tinggal blog cikgu ni.. huhuhu..

Deq's Qienz said...

owhhh ader review blog some one ek..oke2 kite terjahhh blog dia..hihii

Kancil 8349 said...

khairul :

ndak mengapa bro..Kancil faham

Kancil 8349 said...

Cik Asma :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Aishah :

betul tu...macamlah blog Kancil nie

Kancil 8349 said...

Remy :

betul tu...sabar jelah

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama...sabar jelah

Kancil 8349 said...

Queen :

terima kasih

Kancil 8349 said...

eintan :

terima kasih

Kancil 8349 said...

baguznet :

terima kasih...betul tu

Kancil 8349 said...

eeiyss :

ndak mengapa

Kancil 8349 said...

K.Nor :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Kazman :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Aimaniman :

terima kasih kembali...betul tu...

Kancil 8349 said...

Bobo :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Aizamia3 :

ndak mengapa...

Kancil 8349 said...

Deq :

jangan tidak terjah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...