Rakan Blogger

Wednesday, June 27, 2012

Sayakah Follower Bertuah Itu?

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Terima kasih lagi buat blog Mama kerana sudi menjemput Kancil untuk menyertai satu lagi segmen. Walaupun lewat sedikit untuk membuat entri ini. Namun tidak lewat untuk menyertai segmen blogger nie. Macam blogger baru juga dia nie. Bilangan follower pun ndak ramai. Bah apa lagi jomlah beramai - ramai menyertai segmen beliau.  Nak ikut klik je gambar tu.


Kancil pilih 3 orang rakan follower Kancil untuk menyertai segmen ini. Harap mereka sudi menyertainya.


Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.


21 comments:

Deq's Qienz said...

semuga kancil bertuah ya..!!

aimaniman said...

ooooo... semoga bertuah, gud luck, tahniah sebab sudi memeriahkan segmen bloger..

dhiera said...

good luck kancil~ dah lama tak dtg melawat kancil. saya tersangat lah busy..

Remy hazza said...

good luck kancil.... rajin bersegmen.....
harap2 tuah bersama kancil......

Dania Eryati said...

wah..sy dah lama x join apa2 segmen ni..contest pa lagi...ni klu rajin nak join jugak

Dania Eryati said...

wah..sy dah lama x join apa2 segmen ni..contest pa lagi...ni klu rajin nak join jugak

:: Mrs.Eady :: said...

terimak asih sb jemput saya..insya Allah saya akan join :)

Rahmah Ram Ram said...

terima kasih kancil sebab sudi jemput dan mengetag akak...insyaallah ada kesempatan sepantas kilat akak join ok

3no gr33ny said...

semoga berjaya yer sahabat Kancil =)

Kancil 8349 said...

Deq :

terima kasih

Kancil 8349 said...

aimaniman :

terima kasih

Kancil 8349 said...

dhiera :

terima kasih kerana sudi kembali

Kancil 8349 said...

remy :

terima kasih

Kancil 8349 said...

dania :

apa lagi jomlah turun

Kancil 8349 said...

Mrs Eady :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Rahmah :

terima kasih kembali

Kancil 8349 said...

3no :

terima kasih

aizamia3 said...

moga berjaya.. ;)

Brooch Wholesaler said...

tq sbb sudi join.good luck!

Kancil 8349 said...

aizamia3 :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Brooch Wholesaler :

terima kasih kembali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...