Rakan Blogger

Wednesday, June 13, 2012

Wordless Wednesday # 40

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.


Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

19 comments:

lynn kamarul said...

tenang je

Adylia Qarissa said...

permandangan dari mana nie?

cinnamon.com said...

pemandangan apa ni?

Cik Asma BLuppy said...

macam dari tempat tinggi aje?

:: Mrs.Eady :: said...

dari tmpt tinggi ni..

Mrs Lurve said...

view nie dr banggunan sekolah kot?

baguznet said...

ini di bandar mana cikgu? Di Semenanjung juga ada keadaan spt ini suatu ketika dulu di sesetengah tempat

fairus said...

GAMBAR DARI ATAS GUNUNG KINABALU KOT.. :)

Masz Sidek said...

parking... :)

teratak hati said...

Tinggi tu snap gmbr..

eintan nurfuzie said...

mmm..tgh pk apa ada padanya...

maszull said...

assalamualaikum kancil...pemandangan dr mana ni ?....:)

Aishah Jahirah said...

banyaknye kenderaan..mcm2 style parking ada...

EmpayarUtama said...

Gambar parking lot dr tingkat 3 ke?

[sutera kasih] said...

di mana ini? :)

Gen2Merah said...

ni pemandangan dari tingkat 5 wisma persekutuan tawau... memang indah pemandangannya dari atas.. tawau is nice

ariana said...

Car park ye..tu nmpk kereta gen 2 merah...hehe

Kancil 8349 said...

terima kasih komen...jom lihat jawapannya

Remy hazza said...

pandai gen2merah teka.......he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...