Rakan Blogger

Monday, June 18, 2012

Punca Traffik Minggu Kedua Bulan Jun 2012

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Macam bulan nie baru sekali Kancil kempen sal traffik Kancil nie. Biasalah, hari tu cuti terpaksa juga blog nie cuti. Cuti sebab mood cutilah...hahaha. Apapun, Kancil kembali aktif seperti biasa. Alhamdulillah, pageview maintain lagi. Walaupun ndaklah sampai beribu, tapi memadai bagi Kancil. 

Bagi minggu lalu, tidak ramai blogger yang menyumbang traffik pada blog Kancil nie. Boleh dibilang guna jari je. Orang kata macam tu. Hehehe...sebenarnya memang betul tu. Tapi syukur mereka banyak membantu. Jom kita terjah mereka.



Keyword minggu lalu, alhamdulillah keyword yang membawa faedah kepada para pembaca dan blogger. Kancil rasa gembira sebab semua keyword yang baik - baik belaka. Hehehe...syukur. Jom kita lihat, mana taw ada yang berkenan mahu mengetahui lebih lanjut lagi;

buku disiplin sm st patrick








kartun anak sekolah









pemandangan waktu senja di tepi pantai









pentas tilawah al quran









bandar lahad datu









kajian tentang lagu kancil









karnival kerjaya peringkat negeri









nak tengok meter tukar minyak hitam









perkhemahan kartun









sejarah bukit tengkorak

Post entri yang paling banyak dilihat pada minggu lalu ialah ;


Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

36 comments:

Gen2Merah said...

saya yang pertama (",)

Adylia Qarissa said...

tak aci laa....asyik gen2merah jer menang ;p

eintan nurfuzie said...

heheh... pasni naikkan balik trafic tu

fairus said...

blog aku tak termasuk erk.. :)

Remy hazza said...

tahniah utk gen2merah.....
tu namanyer sahabat sejati kancil....tak pernah lupakan kancil walaupun nampak hari2....he3

Aishah Jahirah said...

keyword dah berubh dr sblm ni...;)

cinnamon.com said...

saya pun ada ker...

lynn kamarul said...

chaiyok

fiqas said...

macam mana nk tau traffic tu ek? dan cam mana nk jadi traffic? eh, betul ke soklan saya ni?

QueeN TerataI said...

queen jgk ygxde. gigigu

maszull said...

assalamualaikum kancil...tahniah pd mereka...:)

Cik Jannah said...

hai kancil.
wah lama betol endak ke mari nie. hehehe. :P

Kazman / Sue said...

terus maju blog kancil...

[sutera kasih] said...

"kajian lagu kancil'???hehe

baguznet said...

keyword tu bagi org tertentu banyak gunanya, cikgu!

ellaNadj said...

Jemput join contest di http://belogella.blogspot.com/2012/06/contest-nandos-minggu-1-we-grill.html

3no gr33ny said...

maafkan hamba dek terlalu lama tidak menjengah ke sini =)

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

ndak orang lain sudah...hehehe

Kancil 8349 said...

Adylia :

kenalah Aci sebab dia selalu ada

Kancil 8349 said...

Eintan :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Fairus :

belum lagi tu geng

Kancil 8349 said...

Remy :

ndak juga kami nampak selalu sebab dia lain sekolah

Kancil 8349 said...

Aishah :

betul tu

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

betul tu

Kancil 8349 said...

Lynn :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Fiqas :

gi setting...cari perkataan traffic sources...di sana nampak bilangan pageview...nak jadi penyumbang kena selalu cerita atau singgah ke blog kita

Kancil 8349 said...

Queen :

ndak mengapa...minggu depan naik kot

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,
terima kasih

Kancil 8349 said...

Cik Jannah :

Lama juga ndak datang sini...apapun terima kasih kerana sudi kembali...

Kancil 8349 said...

Kazman :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Sutera Kasih :

ndak ada Kancil buat lagu pun

Kancil 8349 said...

baguznet :

betul tu...

Kancil 8349 said...

ellaNadj :

terima kasih kerana sudi menjemput

Kancil 8349 said...

3no :

ndak mengapa saudari...Kancil faham situasi kamu

teratak hati said...

Keyword baik2 je ye..cikgu la katakn..

Kancil 8349 said...

teratak hati :

terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...