Rakan Blogger

Tuesday, November 8, 2011

Kartun Animasi Di Layar Perak

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.

Minta maaf kepada semua rakan blogger yang telah menyertai segmen Kancil baru - baru nie. Kancil betul - betul minta maaf sebab lambat buat list entri mengenai segmen tersebut. Memandangkan kerja dah separuh siap. Kira boleh buat entri dalam blog Kancil dan boleh juga blogwalking ke blog rakan - rakan blogger.

Kebanyakan kartun yang telah dihasilkan telah masuk ke layar perak. Malah ia seperti realiti. Bagi anak - anak moden mereka tidak mengetahui bahawa kebanyakkan filem fiksyen bermula dengan kartun. Dibawah ini merupakan salah satu kartun yang mereka minati dan kini telah di bawah ke layar perak. Jomlah terjah ke blog mereka.



http://maszull.blogspot.com/2011/10/segmen-kancil8349-kartun-animasi-yang.html

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

26 comments:

siti hidayah said...

Hee, dah bw sume blog yang tersenarai tu =)

3no gr33ny said...

gembira hamba melihat Cikgu Kancil kembali semula ke halaman =)

YNA said...

lama x jenguk cikgu kancil :)

YNA said...

lama x jenguk cikgu kancil :)

Syafiq Ahadin said...

lama ndak nampak online! :D

Run Away said...

wah...tak kembali semula...;d

maszull said...

assalamualaikum kancil...dah lama x dengar cite kancil kan...selamat berblogging kembali...:)

Santri T.P.I.N.I said...

blog kancil jadi bloglist utama saya...

Gen2Merah said...

iya... lama tak jenguk blog Kancil...

Citra NaniZam said...

cikgu kancil bercuti yer.. :)

Citra NaniZam said...

cikgu kancil bercuti yer.. :)

QueeN TerataI said...

selamat kembali kancil...

Aien Not Alien said...

kancil dah kembali...hihi..

aimie amalina said...

huwaaa
sungguh la bizi cekgu kancil ni =]

Kancil 8349 said...

Siti Hidayah :

hehehe...ada dua entri lagi...

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih...terharu kancil membacanya...

Kancil 8349 said...

YNA :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Syafiq :

banyak kerja sekolah mahu dibuat terutamanya key data peperiksaan budak

Kancil 8349 said...

Run Away :

hehehe

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,
terima kasih...

Kancil 8349 said...

Santri :

wah...terharu kancil...terima kasih santri

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

sibuk aku geng...sekolah dan rumah...hehehe..

Kancil 8349 said...

Citra Nanizam :

blog je cuti...tapi kerja ndak lagi

Kancil 8349 said...

Queen :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Aien Not Alien :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Aimie :

harap ndak busy lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...