Rakan Blogger

Wednesday, November 16, 2011

Segmen Eera : Impian Dan Harapanku Bersama Blog

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.


Kancil menerima jemputan daripada seorang rakan blogger untuk menyertai segmen pertama beliau. Dengan berbesar hati Kancil menyertai segmen beliau. Dan kancil berharap rakan - rakan blogger yang lain dapat menyertai segmen beliau. Klik je header di atas tu korang akan terus ke blog beliau. Marilah kita sokong rakan kita dengan memeriahkan segmen beliau selain itu dapat berkongsi ilmu dan mendapat kenalan baru.

Impian
Ingin menjadi blogger yang terkenal disamping dapat memberi pandangan dan berkongsi pengalaman dengan blogger  - blogger lain. Selain itu, mempunyai follower dan pembaca setia blog Kancil 8349.

Harapan
Semoga blog Kancil menjadi bahan rujukan dan panduan kepada semua rakan blogger yang inginkan maklumat daripada entri - entri Kancil.

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

16 comments:

azam said...

:) nice sukalah segmen...hehehe

QueeN TerataI said...

lama betul Queen tak join segmen.. Bz tahap gaban la skrg nie.. hehehe

ShahzCudin said...

semoga impian dan harapan kancil tercapai..

3no gr33ny said...

Semoga segala yang diidami dapat dicapai kelak

Eera Shera said...

terima kasih sudi join segmen ;)

semoga semua yang masuk ke blog kancil ni akan dapat ilmu dan manfaatkannye untuk kehidupan seharian..insyaALLAH

ps:skrg ni pun dah pemes ape...hehe

aimie amalina said...

weee
semoga cekgu kancil terus giat berblogging penuh ilmu =]

Kancil 8349 said...

Azam :

jomlah ikut serta....

Kancil 8349 said...

Queen :

hehehe....take ur time queen

Kancil 8349 said...

Shahzcudin :


terima kasih...Amin

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih....Amin

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

terima kasih kembali....syukur sudah ke tahap nie...namun ingin ke tahap lebih tinggi lagi...bukan setakat di Malaysia je...Asia Tenggara mungkin dunia mengenali blog Kancil

Kancil 8349 said...

Aimie :

terima kasih lily

Run Away said...

ye..lau tak bz selalu juga juin..;d

Kancil 8349 said...

Run Away :

kalau ada kelapangan jomlah join

fRaMe+LenSeS said...

Walau apa pn harapan kamu. Nadh mndoakan ianya akan jadi kenyataan. apa pn biarlah ianya menjadi salah satu penyebab untuk kita lebih taat kepada ALLAH kan ? ;)

Selamat berbelog. ;)

Kancil 8349 said...

Frame :

terima kasih mendoakan kancil...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...