Rakan Blogger

Wednesday, November 9, 2011

Wordless Wednesday # 14

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.


Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

26 comments:

cinnamon.com said...

salam kancil,aktiviti sek ye..

QueeN TerataI said...

hehehehe.... queen x pandai nak main ni...

saffiya_aleesya @ echa said...

dulu kan time zaman2 sekolah dulu echa suka join aktiviti2 macam ni..best sgt2

hafizulhakim said...

team gamelan ke ni?

Daddylicious said...

baju warna pink laaa...hehe

ciK LyndaWawa said...

kat sekolah kancil ke??hehe

Kathy Tuah said...

wah, sy pandai main hadrah/kompang je..hehe

3no gr33ny said...

dikir barat ke apa ni tuan hamba??

aimie amalina said...

kecik2 lag dah berseni
weee
comei!

Run Away said...

wah....kecik2 lagi dah pandai diaowg...;d

aimaniman said...

budak2 memang lekas tangkap apa yg cikgu ajar lagi2 kalau cikgu tu super kreatif budak lagi la bijak

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

yup...sekolah tempat kancil praktikum dulu..kat Batu Pahat

Kancil 8349 said...

Queen :

Kancil pun ndak pandai main alat muzik nie...tapi kagum melihat bangsa lain main alat muzik macam tu

Kancil 8349 said...

Echa :

kancil ndak dapat ikut aktiviti macam nie...sebab mak bapa kancil ndak izinkan

Kancil 8349 said...

hafizulhakim :

yup...

Kancil 8349 said...

Daddylicious :

pengawas sekolah bah nie...tapi kat ayer hitam batu pahat

Kancil 8349 said...

cik lyndawawa :

kat sekolah praktikum kancil

Kancil 8349 said...

Kathy Tuah :

kancil langsung ndak pandai semua...hehehe

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

yup...pasukan dikir barat nie

Kancil 8349 said...

Aimie :

betul tu...agar tradisi tetap kekal di generasi kita

Kancil 8349 said...

Run Away :

kancil dah besar pun ndak pandai2 lagi...hehehe

Kancil 8349 said...

Aimaniman :

betul tu...tapi nie bukan kancil yang ajar

maszull said...

assalamualaikum kancil...wah pandainya die org main alat muzik ni yer...:)

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

bebudak Ayer Hitam Batu Pahat nie mama...kancil tengok je ndak pandai main pun

ana raisya said...

mengajar dorang ke ni?

Kancil 8349 said...

Ana Raisya :

ndak...kancil tukang ambil gambar je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...