Rakan Blogger

Thursday, June 23, 2011

Aku Teringin Nak Hack Blog


Inilah kali pertama saya menyertai segmen Abang Ben Ashaari nie. Apapun ini percubaan pertama..Memandangkan tajuk entri ini nak hack blog orang, so saya sudah pilih 2 blog. Tetapi saya teringin nak hack blog kerana SUKA...jom kita baca mengapa saya ingin hack blog mereka
 
1. http://www.benashaari.com

kenapa saya suka kerana ramai peminat dan banyak maklumat yang saya perolehi. Tambahan lagi, blog ini sentiasa memberi panduan dan tips untuk para blogger lain. Lagi satu yang menarik perhatian saya ke blog ini kerana signnya "SANTAI"...sedap mata memandang dan tenang hati kita...hehehe...pesanan saya kepada blog ini, teruskan kerja anda, adat dunia ada sahaja yang tidak suka tetapi bukan mereka yang bantu kita bila kita jatuh kelak


blog ini pula banyak dengan maklumat terkini di dalam dan luar negara. Selain itu, ramai jugalah peminat beliau. Selain blog di atas, blog ini juga saya suka. Simple dan menawan. Bukan sebab pemilik blognya. Tetapi design blognya. Pesanan untuk beliau, tahniah kepada anda kerana banyak membantu memberi maklumat. 
Rasanya ini sahaja saya mampu saya taip...apapun mungkin ada yang lain lagi hebat dari saya. 


25 comments:

Eera Shera said...

dua2 pun sy suka.dorang ni mmg best.sy pun join jugak segmen ni..hehe..

Ums Niza said...

eya...betul tu...marilah kita beramai2

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Ums Niza said...

kamu dah hack saya nie...hehehe

normala_ali said...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah sini sebab nak tengok blog sape yang nak dihack... hee ~

ramai betul nak hack blog abg ben ye... habislah... heee

teringin nak hack blog

Lulu Caldina said...

lari encik ben..lari....sembunyik....

ceh terselit lulu disitu.. encik ben, lulu pun ikut lari......

mizzkechique said...

ramai tul nak hack blog abg ben..hehe

niena shopping2u said...

tak smpai hati nk hack org -.-' huhuhu, teringin benar nk hack blog BAsebenarnya..

http://www.my-shopping2u.com/

Ums Niza said...

Lulu Caldina : hehehe..ndak boleh lari...tetap kena hack...lain kalau ada software anti hack

Mizzkechique : hehehe...betul tu...jomlah kita beramai2 hack blog abg ben

Niena shoppingg2u : hahaha....tunaikanlah niat untuk hack blog orang tu

...Minah BluR... said...

MB tak jOin pun segmen nie huhu tapi saje nak singgah... sian lah bang ben,,

Ums Niza said...

MB : ndak apa...belum ada rezeki tu..hehehe...

Alia Natasha said...

Alia datang sini nak jadi hacker ! sebab alia nak hack blog nie . muahhahahahah *gelakjahat

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Mrs.Yie said...

akak nak hack blog ben ashaari :)

Ums Niza said...

Izzat Nazmi Saiful Bahri: hehehehe...beramai2 kita hack dia

Alia Natasha : sekejap lagi aku datang hack blog mu

Mrs. Yie : Jangan tak hack...mesti hack

cik pulau said...

waahh.
siap nak hack 2 blog..
bagus2..^^,

solomolo said...

nasib baik bukan blog solomolo...
hahaha...

Kathy Tuah said...

x sempat nak join tadi tapi tetap nak hack jugak ^^,

tia @ Ini Kisah Tia said...

nak hack blog ni boleh ? hehe ;)

Jom TERJAH !!!

K O R I E said...

Korie pun hack orang jugak...
Siapakah? meh terjah.

http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Ums Niza said...

Solomolo : Kejap lagi saya hack blog kamu...hehehe...

Kathy Tuah : ndak apa...kita hack je orang lain punya blog...hehehehe

Tia : Di alu - alukan....

Korie : saya join sekali...hehehe

osHin said...

datang nak hack nih !!! hahaha

Elih Japahar said...

Datang hack sini jugak haha :)
http://elihjapahar.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

emeera asnary said...

pak cik beng nga lulu terkena sudahhh,, hehe

btw, dah follow kamu =)

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...