Rakan Blogger

Tuesday, June 14, 2011

Durian Runtuh Untuk Skuad Penyu




Siapa sangka skuad Penyu berjaya melakar sejarah memenangi Piala FA dan kecewa buat skuad Red Warriows. Apapun, kejayaan mereka telah membuatkan mereka diberikan ganjaran wang tunai RM 10, 000 untuk seorang termasuk pengurus dan pegawai daripada kerajaan negeri.
Lebih istimewa, mereka akan dibawa ke London dan penaja utama skuad penyu iaitu Top IT turut menghadiahkan komputer riba kepada pasukan itu. Ganjaran ini diberikan atas usaha skuad tersebut berjaya menumpaskan Kelantan 2 - 1 di Stadium Nasional Bukit Jalil Sabtu lalu.

Selain ganjaran untuk pasukan Penyu, semua rakyat di negeri tersebut menerima hari pelepasan umum selepas kejayaan pasukan negeri mereka berjaya menjuarai Piala FA. Apapun tahniah lagi untuk Skuad Penyu...moga pasukan mereka terus berada di atas.




5 comments:

Mawar Berduri said...

ganu menang.. hehe..

Ums Niza said...

hehehe...sokong siapa je menang..heheheh

Gen2Merah said...

bila lah sabah nak jadi macam pasukan Penyu.. tak sabar aku nak tengok aksi negeri aku ni bah.. huhu

Ums Niza said...

sabarlah geng...ada juga masanya Sabah naik

Eera Shera said...

tag awak di sini

http://eerashera.blogspot.com/2011/06/segmen-bloglist-minah-blur.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...