Rakan Blogger

Monday, April 2, 2012

Punca Traffik Kancil 8349 Minggu Keempat Bulan Mac 2012

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Minggu lalu, traffik blog Kancil masih dalam keadaan yang baik. Macam biasa turun dan naik je setiap hari. Sebabnya, Kancil kurang berblogwalking sudah. Banyak urusan di sekolah dan urusan bank. Apapun terima kasih kepada blog Mama kerana menjadi penyumbang traffik minggu lalu.

http://maszull.blogspot.com/


Walaupun satu sahaja blogger yang menyumbang namun, keyword Kancil berubah lagi pada minggu nie. Jom kita lihat

Pulau Bumbum
Pekan Semporna
Sijil Penyertaan
Contoh Sijil
Kadet Remaja Sekolah Rendah Uniform
Animasi Kartun Gadis
Bukit Tengkorak at Semporna
Gambar Kartun Bilik Guru
Jambatan Baru Semporna
Kartun Kancil Mata Bulat

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349

18 comments:

azam said...

:) nice

Kakzakie said...

Oklah juga. Kakak tak pernah periksa traffik blog kakak..

aReLaN said...

tak pernah lak rajin nak check trafik.hahaha...moga terus meningkat naik ye kancil

eyryn said...

hehe, kancil rajin cek traffic kan ? :)

Kazman / Sue said...

traffic dalam blog kalau jem kita suka tapi kalau traffic jem kat jalan... aduuiiii.... hilang sabar jadinya... haaa3x

khairul said...

sory sejak kebelakangan ni sy bz skit

maszull said...

assalamualaikum kancil....mekacih ye alhamdullilah sentiasalah kita saling bantu membantu...:)

Yatie Awang said...

maaf baru sempat nak singgah sini..harap kancil sihat ek..

saffiya_aleesya @ echa said...

lama jugak tak singgah ke blog kancil..biasala tu masing2 ada urusan sendiri kan!!

remyhazza said...

tahniah utk mama.......

cIk JanNah said...

mesti sebab mama maszul buat entry bezday kancil kan..tahniah

::CIK LYNN:: said...

cik lynn dtg mlawat...nk tnya pasal sabah ni...

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/04/sapa-orang-sabah.html

baguznet said...

Cikgu,
urusan rumah sudah selesai?

QueeN TerataI said...

bila lah nama Queen nk naik agaknya yer? hehehehe

c'axoera ヅ said...

hehehe tak pernah langsung check hehehe sebab bloggging suka2 ajer :D

Dania Eryati said...

heheh..sy juga dah lama nda bw..ntah kemalasan atau kekurangan buah fikiran tuk menulis?...

Aishah Jahirah said...

kartun kancil mata bulat...hehee ada ke kartunnye....:)

Ezad Skytech said...

wahh..tahniah buat mama..:D

> hee..macam2 keyword jugak yg muncul ye..(^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...