Rakan Blogger

Wednesday, April 11, 2012

Wordless Wednesday # 34

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.


Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen.

20 comments:

Eza Boom Boom said...

sodap ni.. Mesti gambar masa camping ni... :P

Ezad Skytech said...

wahhh...ikan bakar...ni time bila ni kancil...hee :D

Santri T.P.I.N.I said...

mcm ikan kerisi bakar kunyit je ni cikgu...

baguznet said...

bakar ikan apa tu cikgu?

~SaL IjOu~ said...

dah lama x pekena ikan bakar~ huhu

p/s: InsyaAllah pertengahan bulan 5 sy kembali berblog~ skrg cuma mampu jadi pembaca je~ ^^

remyhazza said...

wah!!!!
sedap nyer ikan bakar kancil tu...... nak cikit!

AriF FaZDiLaH said...

perh...terliur...

Yatie Awang said...

lama juga tak bakar ikan ni

CiTr@ N@NiZ@M said...

Ikan bakar cecah air asam.. Fuyyoh sedap tu

Myra Jay said...

Sedapnyer Ikan Bakar ;)

Aien Alien said...

sedapnya....makan dengan pencicahhh...sodap!!

etuza said...

Mesti sedap tu, tq ke laman pesona, orang Sabah, Syukur link sda di blog pcik ya

P#eoniX said...

ikan bakar bwat sendiri lagik puas hati...murah ,jimat,sedap x sedap pon buleh balun jer...hakhakhak...

cinnamon.com said...

wah sedapnya..bakar dgn arang..mmg best,tambah2 sedut udara luar yg nyaman...emmmm

eita said...

panggang ikan?..
best tu ..dah lama tak bau asap memangang....
terutama dari kayu...

Tentang Kita said...

sedap..sedap...skang klu nak bakar ikan..bakar dlm kuali jer...hehehe

Am said...

kelaparan melanda diri.. hehe

3no gr33ny said...

ni hasil pancing ke?? untung la... =)

3no gr33ny said...

baru hamba perasankan latar halaman yang sudah berubah..canti dan kreatif! =)

maszull said...

assalamualaikum kancil ...wah seronoknya membakar ikan tu...hasil tangkapan ye...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...