Rakan Blogger

Sunday, April 22, 2012

Selamat Penganti Baru Buat Rakan Blogger C'Ayob

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Tentu ramai yang mengenali rakan blogger kita nie. Klik dekat sini. Kancil mengenali rakan blogger nie melalui Gen2Merah. Untuk makluman, Kancil lebih awal mempunyai blog tapi C'ayob mempunyai kelebihan tersendiri. Sebenarnya, beliau merupakan rakan sepermainan badminton Kancil begitu juga dengan Gen2Merah. 

Semalam merupakan hari istimewa buat beliau. Kancil ndak dapat ikut sebab tiada kenderaan ke sana. Hanya Gen2Merah dan beberapa orang rakan yang dapat pergi. Sebab dorang menaiki kenderaan Pacuan 4 roda. Kancil terlambat maklum untuk menyertai mereka. Kawasan pengantin perempuan tersebut adalah kawasan ladang dan sukar kenderaan kecil mahu lalu. Nama kawasan tersebut Ladang Tiger.

Minggu depan, beliau akan membuat majlis di rumahnya di Merotai. Hehehe...Kancil dapat tengok kawan blogger kahwin. Doakan beliau.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil

30 comments:

Ezad Skytech said...

Seronok bila dpt tgk rakan blogger kita kawen kan..tumpang gembira sekali..:D

Cik Asma BLuppy said...

selamat pengantin baru..:)

maszull said...

assalamualaikum kancil...selamat pengantin baru buat beliau...:)

Aien Alien said...

Selamat Pengantin Baru :D


*Ladang Tiger tuuu...saya duduk Tanjung Rimau..hehe

mselim3 said...

Dari blog lulu singgah kemari semata2 nak ucapkan "selamat penganti baru" moga bahagia dan berkekalan buat selama-lamanya....k
kalu singgah blog saya jgn luper komen k...

wassalam...

salam singgah, salam persahabatan....

Zul Fattah said...

fuhh .. ladang tiger? takut bunyi nyer..!!
apa2pun slamat pngantin baru la utk kwan cikgu kancil..

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan kancil, tahniah dan selamat penagntin baru buat ch ayyob! ladang tiger...

P#eoniX said...

hehehehe....kawan kawen kite yang seronok...hehehh...best kalau dapat ge majlis dye..nak lagik kite kenal...huhuhh!!!

etuza said...

tahniah pada dia. semoga mereka bahagia. kancil amacam?

[sutera kasih] said...

ehhh kenal2...wahh kawen suda..tahniah2 :)

Yatie Awang said...

Alhamdulillah...sudah selamat..semoga mereka berkekalan hingga keakhir hayat

akak tak tahu dah berapa kali tekan submit..tak boleh2

aReLaN said...

selamat pengantin baru buar C'ayob.nak kawen jugak.wuuuu

Aishah Jahirah said...

selamat pengantin baru utk blogger C'ayob....xpa nanti belah dia kancil pegi la...:)

khairul said...

tumpang gumbira juga

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

barakallahu fi khoir (^__^)

Kancil 8349 said...

Ezad :

hehehe..betul tu...

Kancil 8349 said...

Cik Asma :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,
terima kasih

Kancil 8349 said...

Aien :

terima kasih...dah nama ladang tu...tapi dekat sini advance sikit

Kancil 8349 said...

Mselim3 :

terima kasih...salam perkenalan juga

Kancil 8349 said...

Zul Fattah :

hehehe...ndak perlu takut sebab Sabah ndak ada harimau

Kancil 8349 said...

Santri :

hehehe...terima kasih

Kancil 8349 said...

P#eoniX :

memang best tapi tulah keadaan yang tidak mengizinkan untuk melihat dorang

Kancil 8349 said...

etuza :

terima kasih...kancil dah kahwin pun

Kancil 8349 said...

sutera kasih :

hehehe...alhamdulillah...

Kancil 8349 said...

yatie :

amin......

Kancil 8349 said...

arelan :

terima kasih....sabar

Kancil 8349 said...

Aishah :

terima kasih...betul tu

Kancil 8349 said...

khairul :

terima kasih

Kancil 8349 said...

eeiyss :

amin.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...