Rakan Blogger

Monday, April 30, 2012

Punca Traffik Minggu Keempat Bulan April 2012

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Minggu lalu, pelbagai cerita yang berlaku di sekolah namun tidak semua Kancil boleh postkan dalam  blog peribadi ini. Sebab sekolah ada blognya sendiri. Nanti ada yang tersalah fakta plak nanti. Hehehe...Dalam minggu lalu juga, tiada blogger yang tersenarai dalam list Kancil. Tenggelam dengan para pembaca senyap Kancil yang sering mencari gambar.

Apapun, keyword minggu lalu berubah lagi. Jangan terkejut dengan ejaan yang korang rasa salah. Bukan Kancil yang taip tapi Kancil copy dan paste. Memastikan keaslianya pencarian para pembaca. Jom lihat ;

melaka river cruise









enjin kancil 850








contoh sijil penyertaan









kawad kaki sekolah rendah abang ali









perkhemahan sk sungai ular 2012









senaman aerobik









gambar kereta kancil









hari polis di lahad datu sabah









ratu cintik seluruh dunia









sk.batu payung.tawau

Post yang paling banyak dilihat minggu lalu ialah ;


Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

10 comments:

LYAfrina said...

suka gak check keyword..kdg2 apa y dicari tu kelakor...

Pen Biru said...

ratu cintik?/ hahaha

remyhazza said...

camner nak cari keyword kat blog remy ??? he3..... blur!!!

Kancil 8349 said...

LyAfrina :

betul tu...tengok je dengan Kancil nie

Kancil 8349 said...

Pen Biru :

hehehe

Kancil 8349 said...

Remyhazza :

boleh bah...nanti kancil gi tolong

3no gr33ny said...

masing2 sibuk dengan urusan semenjak dua ni..begitu juga dengan hamba..masa untuk berhalaman sangatlah suntuk

Ezad Skytech said...

hee..best bila check keyword ni..ada jugak dpt keyword yg kelakar2 kan...hee~

Kancil 8349 said...

3no :

ndak mengapa 3no...utamakan yang penting tu...biasalah dengan bidang kerjaya kita

Kancil 8349 said...

Ezad :

hehehe...lucu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...