Rakan Blogger

Thursday, July 28, 2011

Bloglist Baru Khas Untuk Blogger Sama Tarikh Lahir


Entri khas ini untuk mereka yang sama tarikh lahir dengan Kancil 8349. Kancil 8349 telah ikut segmen Cik Najihah iaitu Mari Mencari Kembar Blogger pada tarikh 25 Julai 2011. Baru je beberapa hari. Tidak sangka sambutan dari segmen itu menggalakkan sehingga lebih 200 orang yang menyertai segmen ini. Kalau nak cari kembar blogger kamu...boleh klik kat sini [yahoo].

Sebanyak 21 blogger yang lahir pada bulan Mac. So, misi pencarian bermula. Cari punya cari, hanya dua orang blogger sahaja yang tarikh lahir sama tapi tahun berbeza. Kedua - dua mereka ini lebih 10 tahun muda daripada Kancil. Kira happylah, sebab boleh sambut hari lahir sama - sama nanti walaupun tidak berjumpa di dunia realiti. Hehehehe...

Jom kita lihat siapa mereka, 

Blog yang simple, berwarna pink dan sangat comel. Masih menuntut di salah satu IPTA di Malaysia.

Blog ini hampir sama warna dengan blog yang di atas. Simple, berwarna pink dan sangat comel. Dah berpunya pun.

Memandangkan mereka nie sama tarikh lahir, so saya dah buat blog list untuk mereka. Senang saya terjah adik - adik kembar saya nie. List tersebut terletak di bawah. Jom lihat...



6 comments:

Fiqas said...

saya tak pernah terpk pun cari blogger yang sama tarikh lahir...

Kancil 8349 said...

Fiqas : jomlah cari rakan blogger yang sama tarikh lahir...klik je kat yahoo tu..dah tersusun mengikut bulan tu...mana tahu jumpa sama tarikh lahir

Liana Norazmi said...

Weeeeee...thanx abg kembar!(da btOl da..abg bukan akak).. :p

Kancil 8349 said...

Hehehehe...terima kasih kembali adik kembar...

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

yeahh, thanks abg kembar sbb masukkan adik kembar dlm bloglistt :)

<3

Kancil 8349 said...

Ndak apa adik kembarku...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...