Rakan Blogger

Saturday, July 23, 2011

Segmen : Lulu Caldina Terjah Blog Saya




Wah...Cik Lulu buat segmen lagi....nak join - join. Masih sempat lagi nak join sebab ada 48 jam masa segmen. Kira saya lewat nak ikut segmen nie dalam beberapa jam. Sahabat saya Gen2Merah sudah pun buat entri pasal segmen nie lebih awal. Ndak mahu ketinggalan juga ikut segmen Cik Lulu.

Walaupun baru dalam dunia blogging, saya rasa gembira dan berbesar hati apabila blogger otai dapat terjah ke blog saya. Bukan setakat itu, mereka yang baru aktif pun saya rasa gembira. Lebih - lebih lagi jika meninggalkan jejak dan menjadi follower saya. Saya akui, kebanyakan mereka yang mengunjungi blog saya hanya reader je.

Bagi blogger - blogger yang baru, jika nak ikut segmen nie, just klik banner di atas tu. Jomlah kita meramai - ramaikan ikut segmen nie. Begitu juga yang lama. Jangan segan. Makin ramai, makin meriah.

13 comments:

Gen2Merah said...

fuiyooo.. biar aku jadi blogger pertama yang terjah blog Kancil ini.. zaassss....

jommmm, jangan hanya jadi silent reader kat blog kancil ni.. komen2 lah siket kasi meriah ye kawan-kawan.. (",)

Abby Salvatore said...

haip!org tawau ka?sama lah pulak kita ni?
haip lagi!cigu d st.patrick ka?
saya pun mengajar d tawau jugak...

bumbleB said...

terjah si kancil! hihih

aimie amalina said...

ollllaa!
saya dtg dr segmen cek lulu!

c genk bah ne said...

Genk menerjah sini
Meramaikan follower anda lagi hehehe
Salam perkenalan dari genk

http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/senarai-peserta-segmen-lulu-caldina.html

akhirnya... said...

ciksu dtg menterjah (",) ermm tq terjah ciksu..
ciksu dh follow (",)

Famili Ceria said...

terjah sini dari segmen Lulu Caldina..

Mai la lawat blog saya:
http://depalma-sp.blogspot.com/2011/07/segmen-lulu-caldina-terjah-blog-saya.html

WiE said...

Salam ziarah.. terjah dari segmen Lulu Caldina..

Thank for follow me.. saya dah follow awak ya..

hira said...

singgah sini dari segmen lulu. hehe. salam perkenalan :)

Zie said...

pon poonnnn tumpang lalu sini n singgah kembali

asiah_Li said...

terjah n serbu...hahahha...mari2..meriahkn blog

LUNA LANUN said...

baru hari ni berkesempatan untuk blog joging dan follow para peserta Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya....

LATEST ENTRIES
1. Viva Voce - Finally I've Got My Master Degree in Chemical Engineering

anitadiana said...

jenguk & follow dr segmen lulu caldina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...