Rakan Blogger

Tuesday, July 12, 2011

Selamat Kembali Followerku


Beberapa hari yang lalu, saya lihat blog saya ada yang kurang. Macam ada yang tidak kena. Check punya check rupanya follower aku dah hilang. Aduh! adalah yang aku tekan menyebabkan ia hilang. Rasa kesal pun ada. Untuk menghilangkan rasa boring dan rasa kesal tu aku gi blogwalking. Gi terjah blog Gen2Merah dan blog Lulu Pages dan blog Ben Ashaari.

Rupanya bukan saya sahaja yang terkena. Dua orang otai blogger nie pun kena. Sampai abang Ben pun buat entri khas disebabkan hilang follower nie. Klik 

Awal pagi nie, seperti biasa buka laptop. Terus check blog dan email. Rasa gembira dan tenang bila melihat rakan - rakan follower ada kembali di dalam blog saya.Tentunya mereka yang kehilangan rakan blogger baru - baru nie rasa teruja dan gembira melihat mereka kembali.

13 comments:

Lulu Caldina said...

blogger memang banyak masalah..haish

Ums Niza said...

Lulu : sabarlah...nak buat macam mana...dah ramai pakai...

~iz~ said...

iz pn selalu jadi la...kejap ada kejap xde..

Ums Niza said...

~iz~ : eya ke? bahaya juga nie kan...

hyemynameisrasyid said...

yup.,kekadang widget followers hilang.,mnyebabkn susah utk org follow blog kita.,
mybe blogger.com buat maintenance kot.,skang dh lain sket widget dia.,^^

Ums Niza said...

Hyemynameisrasyid : maybe kot...tapi dah okay kan...syukur

Cik Asma BLuppy said...

sedih tgk follower hilang...huhu

Sekamar Rindu said...

singgah sini dan folo..

Ums Niza said...

Cik Asma : jangan sedih..ia sememangnya terjadi...senyum selalu

Sekamar Rindu : terima kasih singgah dan folo

Sekamar Rindu said...

salam..

tq singgah komen di blog saya yg tak berapanya tu..

Niena Pengembara Ilahi said...

:)

a'ah blogger.com mmg slalu dtg angin sawan :D
dia nk upgrade

azam said...

hilang ke....tak ke mana pun

Ums Niza said...

Niena : itulah yang dimaklumkan oleh kawan - kawan

Azam : eya ke...macam biskut plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...