Rakan Blogger

Thursday, December 1, 2011

Blog Pilihan Kancil : Maszull

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.

Dah lama benar kancil tidak buat entri macam nie. Kebetulan sibuk dengan aktiviti akhir tahun. Namun Kancil cuba mengambil kesempatan untuk menghargai rakan blogger Kancil yang sentiasa mengunjungi blog Kancil. Walaupun beliau sibuk namun masih ada masa untuk ke blog Kancil. Kancil rasa terharu.

Pemilik blog merupakan seorang isteri dan mempunyai tiga orang anak dara. Salah seorang sudah pun berkahwin baru - baru nie. Kalau tidak silap kancil, anak - anaknya juga mempunyai blog sendiri. Dari pandangan dan nasihat anak - anak beliau, maka blog beliau wujud. Berasal dari daerah Muar, Johor. 

Beliau juga mempunyai bilangan follower yang ramai dan sentiasa menjadi top commentator di beberapa blog lain. Bangga menjadi follower beliau kerana sentiasa menghargai follower - follewer dia seperti Kancil. Kalau ndak percaya jomlah kita ke blog beliau. Rasanya dah ramai mengenali beliau. Tapi ada juga yang tidak mengenali beliau. Jomlah ke blog beliau.




Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

35 comments:

Syafiq Ahadin said...

wah! mama!! memang blog terjah tiap ari. "Silent reader". hehe! :)

Kazman & Sue said...

ha'ah... kalau nak jadi blogger yg berjaya memang kena ramah.... baru blog tu hidup... kalau sendiri buat sendiri baca pun tak best jugak kan...

Marina said...

biler marina pulak nak jadi blog pilihan kancil ye?hehe..

cinnamon.com said...

Tahniah :)..

aizamia3 said...

menambah kenalan di alam maya.. ;)

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

jom serbu blog mama....:)

QueeN TerataI said...

akan ku terjah empunya blog.. :)

maszull said...

assalamualaikum kancil...wah terharu rasanya mama diberi penghargaan oleh kancil....mekacih yer kancil atas review blog mama ni....moga silatulrahim antara kita tetap kekal walau pun jauh dan kenal di alam maya ini...moga satu hari nanti kita akan dipertemukan dialam nyata...InsyaAllah...:)

Anak Wak Mail said...

alaa..dah kawen ke,,baru nak jadikan kakak ipar..hik3x..:P

ciK LyndaWawa said...

bila pu;ak nak review blog saya.?hehehe

3no gr33ny said...

mama memang terbaik!! =)

Yatie Awang said...
This comment has been removed by the author.
Yatie Awang said...

ooo...blog mama, akak selalu juga singgah

CikGu Ma said...

selalu juga singgah =)

EmpayarUtama said...

hehe nnt aku singgah

Eera Shera said...

dah lama folo blog mama ;)

Run Away said...

sy selalu singah...;d

Kancil 8349 said...

Syafiq :

jadilah pengomen setia

Kancil 8349 said...

Kazman :

betul tu...mesra membuat kita dikenali

Kancil 8349 said...

Marina :

hehehe...tunggu...nanti ada rezeki kancil promote

Kancil 8349 said...

cinnamon.com:

:)

Kancil 8349 said...

aizamia3 :

betul tu...jomlah bertambah kenalan

Kancil 8349 said...

Aishah :

jangan tak serbu

Kancil 8349 said...

Queen :

jangan tak terjah

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,
Kancil ucapkan terima kasih kerana menjadi rakan blogger setia kancil...insya Allah kita akan jumpa

Kancil 8349 said...

Anak Wak Mail :

hehehehe...ada 2 lagi...

Kancil 8349 said...

Cik Lyndawawa :

hehehe....tunggu cik lynda...insya Allah kancil akan review

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

betul tu...terbaik...

Kancil 8349 said...

Yatie Awang :

semoga berkekalan

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

hehehe...semoga berkekalan

Kancil 8349 said...

Empayar utama :

singgah jangan tidak singgah

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

wah...lama kenal dengan mama lah nie?

Kancil 8349 said...

Run Away :

Alhamdulillah

Citra NaniZam said...

Yeay!!!
Tahniah Mama maszull..
mama memang seorang follower yg setia.. u're the best Ma

Kancil 8349 said...

Citra Nanizam :

betul tu...mama seorang follower yang setia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...