Rakan Blogger

Monday, December 5, 2011

Punca Traffik Kancil 8349 Minggu Pertama Bulan Disember 2011

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.





Sudah lama Kancil tidak buat entri macam nie. Disebabkan sibuk dan keadaan line tidak kuat menyebabkan Kancil kurang update entri di dalam blog Kancil. Insya Allah akan selesai apabila mula buka sekolah nanti. Terima kasih kepada semua rakan blogger kerana sudi memeriahkan blog kancil 8349.

26 comments:

Eera Shera said...

skola bukak lambat lagi kan..

lieynanilaz said...

takpe asalkan jangan terus sepi sudahlah...:)

Bui Junaidi said...

bui pulak kalau sekolah bukak dh tak bleh aktif sgt..huhuhu

minah senget said...

wahhhhh:)

khairul said...

YEAYY ADA GAK BLOG SAYA

cinnamon.com said...

syabas:)

Syafiq Ahadin said...

blog saya tidak menyumbang. huuu~~ hehe! :)

Anak Wak Mail said...

wah bz nampaknya..hihi..buka sekolah pulak tak bz??hihi..

Citra NaniZam said...

samalah line tempat citra ni pon x brapa elok.. rasa rugi plak byr broadband tiap bulan..

maszull said...

assalamualaikum kancil....line BB ni kekadang mmg buat hal tu sbbnya mama cut jer line BB dan mama gunakan TM wifi jer lg senang...:)

Aien Not Alien said...

kadang2 line macam snail pig membataskan pergerakan ek..hihi..

Kancil 8349 said...

Eera :

hehehe...

Kancil 8349 said...

Lieynanilaz :

betul tu....

Kancil 8349 said...

Bui Junaidi :

hehehe...berbeza dengan Kancil...time buka sekolah senang sikit

Kancil 8349 said...

Minah :

hehehehe

Kancil 8349 said...

Khairul :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Syafiq :

ndak mengapa...bukan rezeki kamu

Kancil 8349 said...

Anak Wak Mail :

Kancil bukan guru akademik...hehehe

Kancil 8349 said...

Citra Nanizam :

betul tu..macam rugi je...

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,
kancil belum berniat untuk tukar lagi..

Kancil 8349 said...

Aien Not Alien :

betul tu...bikin panas hati kita

3no gr33ny said...

terima kasih Cikgu Kancil..tidak terkira gembiranya bila mendapat tempat sebagai pengunjung setia halaman tuan hamba =)

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih banyak daripada Kancil...jasa sahabat kancil tidak lupa

aizamia3 said...

anak2 tak sabar nak sekolah tapi mak budak ni biarlah lambat lagi sekolah bukak.. hehehe..

Kancil 8349 said...

aizamia3 :

hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...