Rakan Blogger

Friday, December 9, 2011

JOM FOLLOW BLOG REMYHAZZA

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.
Kali nie, Kancil menyertai segmen rakan blogger yang sentiasa mengunjungi blog Kancil. Segmen ini merupakan segmen pertama beliau. Sebagai rakan blogger, Kancil harus membantu untuk memeriahkan segmen beliau dengan mengajak rakan - rakan blogger lain untuk menyertai segmen beliau. Klik je banner di atas tu. Segmen nie Kancil jumpa daripada blogger Aien Not Alien.

Penganjur minta kita ceritakan mengenai blog beliau. Blog beliau menarik dengan diselit dengan cerita - cerita kehidupan yang penuh dengan pengajaran secara langsung dan tidak langsung. Seorang blogger yang ramah dan mesra bila mengunjungi blog lain. Itu je yang mampu kancil ceritakan..jomlah beramai - ramai menyertai segmen beliau.
Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

20 comments:

maszull said...

assalamualaikum kancil...selamat bersegmen jom terjah blog die...:)

remyhazza said...

terima kasih byk2 kancil.....
kerana sudi join segmen remy..... really appreciated sesangat!!!
moga kancil antara yg bertuah nanti.....InsyaAllah !

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama...

terima kasih...harap mama dapat join segmen beliau

Kancil 8349 said...

Remyhazza :

terima kasih kembali...kancil sedia membantu rakan blogger lain

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

selamat bersegmen...:)

EmpayarUtama said...

Wah dah buat ke? Aku tengah dok pikio ni sebab nak buat yang terbaik buat remy tu

3no gr33ny said...

selamat bersegmen sahabat hamba =)

aimaniman said...

alamak kancil 2 minggu ni akak kat kg la.. nak bw pon terkulat2 nieh

Gen2Merah said...

tahniah ums... semoga sikap peramah kepada semua blogger ini akan membawa blog ini ke mercu yang lebih maju ke hadapan kelak

ILA HonEyBuNNy said...

suka kalau blogger tu ramah dan mesra..hehe

Kancil 8349 said...

Aishah :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Empayarutama :

hehehe...semoga entri kamu yang terbaik

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih sahabat ku

Kancil 8349 said...

Aimaniman :

ndak mengapa kak..yang penting sokong dengan terjah blog beliau

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

terima kasih geng...bukan setakat blogger ini malah blogger lain akan mencontohinya

Kancil 8349 said...

ILa HoneyBunny :

:)...macam kamu

LaLa said...

dari segmen yg sama, folo sini jugak :)

DianaAzis said...

Wah..meriah segmen ni..Nak join tapi belum ada idea..nanti saya join jugak :)

Kancil 8349 said...

Lala :

terima kasih....

Kancil 8349 said...

Diana Azis :

jomlah memeriahkan segmen beliau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...