Rakan Blogger

Friday, December 9, 2011

Contest : I love Animal

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.


Atas jemputan daripada rakan blogger Blog Mama dan memandangkan blogger nie baru membuat segmen pertama beliau. Kancil dengan rela hati dan suka hati menyertai contest beliau. Meramaikan suasana contest tersebut. Ndak berharap untuk menang sebab memang ndak akan menang pun. Jomlah kita beramai - ramai menyertai contest beliau.

Kancil sukakan pada kucing. Walaupun di rumah sekarang nie belum ada lagi kucing. Tapi bila balik kampung, ada kucing di rumah. Rupanya sebiji macam di bawah. Ndak ada gambarnya. Gambar nie Kancil ambil dalam google search. Suka memeluk kucing tersebut.


Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog kancil 8349.

36 comments:

Kazman & Sue said...

sama la kita suka kucing ni...

azam said...

:) hehehe....best binatang.....arnab best

maszull said...

assalamualaikum kancil...mekacih kancil sbb menolong blogger ini dlm contestnya yer...sama2lah kita saling membantukn...:)

Aien Not Alien said...

suka kucing jugak...tapi tak berapa berani nak peluk-peluk....hihi...

Outbound Malang said...

mampir sob..nice post..teruslah berkarya dan sukses selalu..jangan lupa kunjungan balik ya..:)

Yatie Awang said...

akak pun suka kucing..

dhiera said...

tak sangka kancil suka kucing. saya takut sikit dgn kucing. he

cinnamon.com said...

suka tgok kucing dr jauh je..dekat2 anak2 semua lari..

QueeN TerataI said...

queen pun suka kucing.. lg2 kalo yg berbulu lebat tu.. huhuhu skrg ni ada kecik x boleh nk bela kucing.. bulunya bersepah2.. ;)

Miziey said...

Contest I lap animal? cam best jekk. Tp kan, satu-satunya animal yg guwa love adalah dubuk liar kot. Kah3. OK, gua tipu~
Heheh.
:D

.: mama lynn :. said...

nak join tp tak dijemput.. hehe gurau jer.... sy lak suka hamster.. sian hamster adik yg br beranak aritu. anaknya mati cos anak buah asyik nk pegang

c'axoera said...

akan bz mulai esok.....tak sempat nak join kot.....just kasi tahu kat sini jerk. my fav animal eyh hahaha jaws! kui3


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/interconnected-friday.html

ciK LyndaWawa said...

kitak minat pusak oo..hehehe

sha my heart said...

suka macam2 binatang =)

Kancil 8349 said...

Kazman :

alhamduillah...minat yang sama

Kancil 8349 said...

Azam :

memang arnab best tapi susah nak jaga kalau bagi kancil

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

terima kasih kembali...

Kancil 8349 said...

Aien Not Alien :

pulak..kenapa ndak suka peluk

Kancil 8349 said...

Outbound Malang :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Yatie Awang :

alhamdulillah...

Kancil 8349 said...

dhiera :

Kancil kan lelaki...mengapa plak mesti takut dengan kucing

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

plak...takut kucing eya

Kancil 8349 said...

Queen :

betul tu...jaga kesihatan anak2 kamu

Kancil 8349 said...

Miziey :

ingat dah betul tadi...tapi kalau betul pun bagus juga

Kancil 8349 said...

Mama Lynn :

ndak mengapa...boleh ikut pun...kan dah kancil jemput tadi...hehehe

kesiannya hamster tu

Kancil 8349 said...

c'axoera :

kalau Jaws tu kat semporna...,memang ndak hidup lama...hehehe

Kancil 8349 said...

Cik LyndaWawa :

kancil pernah dengan nama binatang nie...tapi ndak pasti apa dia

Kancil 8349 said...

sha my heart :

wah...bestnya kalau ada orang macam nie

Alieza Dayasari said...

waaa kancil dah join kontest ni.. great lah... like like......
kucing tempatan macam kucing saya.

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

saya pun suka dengan kucing..mereka haiwan yg manja....haiwan yg lain pun suka gak...hehee

3no gr33ny said...

orang yang suka kucing biasanya manja macam kucing jgk..hehhe

Gen2Merah said...

saya pun suka kan kucing ... kalau dia berak ja saya tak suka.. ehe

Kancil 8349 said...

Alieza :

terima kasih...ndak mampu memiliki kucing luar negara

Kancil 8349 said...

Aishah :

betul tu...senang nak jaga

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

eya ke...baru taw....manja kat isteri kancil lah nie kan...hehehe

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

aku pun ndak suka geng

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...