Rakan Blogger

Friday, December 9, 2011

Nilai Harga Blog Kancil 8349...Korang?

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.

Awal pagi nie Kancil berblogwalking ke blog - blog yang menyertai segmen lulu. Satu blog yang menarik perhatian Kancil. Entri blog tersebut mengajak kita untuk menilai harga blog kita dan ranking kedudukan di dalam Malaysia. Kalau ndak percaya, jomlah singgah ke blog beliau iaitu Just A Simple Smile

Kancil dah check harga blog dan kedudukan blog Kancil. Korang bila lagi. Jomlah kita ke website sini.

Gambar di bawah adalah harga blog Kancil dan kedudukan di dalam negara.


Harga : RM 28 422.3 
Rank :  2 988

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

p/s : korang boleh checkkan harga blog orang lain. Cubalah try

Blog Mama : RM 40,614.71 (Rank : 6,263)

Blog Santri  : RM 33, 465.6 (Rank :15 819)

Blog 3no gr33ny : RM 11, 282.89 (Rank : 28, 163)

26 comments:

khairul said...

blog sy murah la kancil..malu nk tunjuk

Dylla Abas said...

menariknya!! saya nak cuba juga la :)

Citra NaniZam said...

wah mang menarik.. kak pon nak try lah :)

cerita best said...

wau mhl nya hahahahaha

MERAN QAMAR said...

hahahaha menarik....harga blog saya baru gaji sebulan kancil terer puluh ribu gak....

maszull said...

assalamualaikum...mekacih kancil sbb tolong checkkan harga blog mama tu yer...wah mahal gak tu harga blog mama kn...hehehehehe....:)

nasha sanza said...

nasha punya murah la..hehe...rm3000 je..

QueeN TerataI said...

hehehe queen punya pun murah ajer... RM28K ajer.. rank 7k.

Alieza Dayasari said...

kancil, mana nak tgk benda2 ni.. macam nak tahu gak nilai santai leeza berapa.. hihok......

Syafiq Ahadin said...

uuu~~ dulu cek, mahal. sekarang cek, daily visitor less than 10. haha! paling pentipu. heeee~~
kalau saya cek nuffnang, pageview dalam 1000 sehari. hehe!

kalau google analytics pula, hampir sama.

kalau hitstat, seribu lebih juga. hek3!

tapi harga blog, RM1k je. woooo~~

memang tak bernilai. Sila jangan singgah blog saya. Heeee~~ Lawak.

Kancil 8349 said...

Khairul :

ndak perlu malu...yang penting kita tahu harga blog kita

Kancil 8349 said...

Dylla Abas :

jangan tidak cuba...pergilah cuba

Kancil 8349 said...

Citra Nanizam :

jomlah try

Kancil 8349 said...

Cerita best :

mahal lagi harga blog Ben Ashaari

Kancil 8349 said...

Meran Qamar :

ndak mengapa...baru mula kan...nanti meningkat juga tu

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

terkejut kancil..

Kancil 8349 said...

Nasha Sanza :

kira ada nilai juga tu...daripada langsung ndak ada

Kancil 8349 said...

Queen :

hehehe...mahal juga tu...

Kancil 8349 said...

Alieza Dayasari :

ada dalam entri kancil tu...klik kat sini...

Kancil 8349 said...

Syafiq :

penipu ke nie...tapi ndak mengapa yang penting dah tahu harganya..nanti check kat google lepas nie

3no gr33ny said...

alahaii..baik hati la Cikgu Kancil tolong check jgk utk hamba...tq ek =)

Kancil 8349 said...

3n0 gr33ny :

terima kasih kembali

Santri T.P.I.N.I said...

huyyooo mahalnya harga blog kancil...! tq kancil for this info.

Kancil 8349 said...

Santri :

gembira dapat membantu...blog Kancil rendah berbanding blog Mama

CIK MIN - MIN said...

wah bestnyerrrr

:)

Kancil 8349 said...

cik min min :

jomlah mencuba

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...