Rakan Blogger

Monday, December 26, 2011

Tinggal Di Kawasan Lembah

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.

Dah lama tidak online. Bikin stress setiap hari. Kancil dah pun tukar BB baru namun masih juga bermasalah. Line tidak kuat walaupun nampak 3 bar. Ia masih juga lembap. Kancil ndak boleh buat apa - apa...Nak membalas kunjungan rakan pun mengambil masa setengah jam untuk loading. Terpaksalah tunggu buka sekolah.

Apapun Kancil memohon maaf kepada rakan blogger yang kancil belum membalas kunjungan blog mereka. Insya Allah Kancil tetap membalas kunjungan kamu. Bukan mahu terus menyepi cuma keadaan tidak mengizinkan.

Dalam kesempatan ini Kancil ingin mengucapkan

Selamat Tahun Baharu 2012

Kepada semua rakan blogger dan pembaca setia blog Kancil 8349. Semoga tahun akan datang membawa makna kepada kita semua. Terima kasih.

63 comments:

Syafiq Ahadin said...

huhu! kesian..... hehe! tepa, kjap jak lagi mau ton baru....

Cikgu Ma said...

sabar yea cikgu ...selamat tahun baru =)

remyhazza said...

sabar kancil....
dugaan tu kena hadapi......
selamat tahun baru jugak....

Santri T.P.I.N.I said...

selamat tahun baru juga cikgu...moga tahun 2012 nanti akan lebih sukses!!!

Eza Boom Boom :) said...

Tak pe tu kancil, eza tetap lawat sini kalau kancil update.. hehe. Kan blog kancil dalam bloglist Eza.. No hal laa k.. tunggu buka sekolah la.. happy new year!! :D

Kazman & Sue said...

selamat tahun baru juga dari kami sekeluarga..........

ShahzCudin said...

kesian cikgu kancil..
selamat thun baru.. ^_^

3no gr33ny said...

xpe..hamba tetap menunggu entri dari tuan hamba yang penuh info..

pape pon..jaga diri dan keluarga yer tuan hamba =)

khairul said...

sabar Kancil apa pon selmt menyambut thn baru minggu depan

Nafisya Ismail said...

selamat... selamat... hehehe...

Miss Nadya said...

selamat tahun baru juga..:)

CIK MIN - MIN said...

selamat tahun baru juga kancil....:)

Citra NaniZam said...

Selamat tahun baru cikgu.. jemput singgah blog citra.. ada teka teki..

http://citrananizam.blogspot.com/2011/12/nampak-signboard-ni-teringat-kat-rakan.html

maszull said...

assalamualaikum kancil...x apa la kancil slow2 yer...BB mmg semuanya sama jer kn...:)

p/s selamat tahun baru juga buat kancil...:)

Yatie Awang said...

tak apa ada masa berblog lagi ok...

wah...cepatnya ucap tahun baru, tapi apa apa pun SELAMAT TAHN BARU BUAT KANCIL

Perbaiki akhlak dan
peribadi

QueeN TerataI said...

xpe kancil.. msg2 ada masalah sendiri... ape2 pun Queen nk ucapkan juga selamat tahun baru 2012. semoga tahun baru memberi sinar yang lebih indah

ILA HonEyBuNNy said...

kami memahami..;)

selamat tahun baru kancil...;)

Anak Wak Mail said...

selamat tahun baru juga buat kancil!!..;)

Fiqas said...

selamat tahun baru buat kancil..

Aien Not Alien said...

huuu...takpe2.. tahun depan bikin gempak..

strategi harus kena ada..hihi


Selamat Tahun Baru 2012 Kancil 8349 :)

LAici KAng Ais said...

epy new year bro kancil

cinnamon.com said...

semoga berjumpa nanati..kak lebih suka tahun baru islam..

cik Kartun said...

selamat tahu baru..!!
salam kenal yew.. hihihi datang dari segment blog plihan cik eera ;)

Eera Shera said...

xpe dah nk bukak skola dah..slmt thn baru kancil ;)

Myra Jay said...

Selamat tahun baru 2012 ye KB ;)

Zahirah Dzulkifli said...

happy new year kancil~ :)

Ezad Skytech said...

#selamat tahun baru 2012 kancil :D

EmpayarUtama said...

Semoga tahun 2012 lebih baik :)

khairul said...

happy new year la tgh packing nk balik penang lepas seminggu cuti kt KL

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

ye la..BB mmg bikin hot...huhuu...
Selamat tahun baru..;)

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

ye la..BB mmg bikin hot...huhuu...
Selamat tahun baru..;)

Kancil 8349 said...

Syafiq :

betul tu...hehehe...akan aktif semula

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

terima kasih...Selamat tahun baru

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

terima kasih...Selamat tahun baru

Kancil 8349 said...

Remyhazza :

betul tu...terima kasih...

Kancil 8349 said...

Santri :

terima kasih...selamat tahun baru

Kancil 8349 said...

Eza Boom Boom :

terima kasih...Selamat tahun baru untuk kamu

Kancil 8349 said...

Kazman :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Shahzcudin :

terima kasih

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih....insya Allah Kancil akan buat terbaik untuk semua rakan blogger kancil

Kancil 8349 said...

khairul :

terima kasih...selamat tahun baharu

Kancil 8349 said...

Nafisya Ismail :

hehehe...terima kasih...

Kancil 8349 said...

Miss Nadya :

terima kasih....

Kancil 8349 said...

Cik Min Min :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Citra Nanizam :

terima kasih....lucu sangat

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

terima kasih...sabar jelah

Kancil 8349 said...

Yatie Awang :

Terima kasih...

Kancil 8349 said...

Queen :

Selamat tahun baru untuk kamu...

Kancil 8349 said...

Ila Honeybunny :

terima kasih...

selamat tahun baru

Kancil 8349 said...

Anak Wak Mail :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Fiqas :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Aien :

hehehe...betul tu...strategi menjadi

Kancil 8349 said...

Laici Kang Ais :

terima kasih....

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Cik Kartun :

terima kasih....

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Myra Jay :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Hira :

hai hira...dah lama ndak singgah ke blog Kancil...terima kasih

Kancil 8349 said...

Ezad :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Empayar Utama :

terima kasih...selamat tahun baru

Kancil 8349 said...

Khairul :

selamat bercuti

Kancil 8349 said...

Aishah Jahirah :

terima kasih...selamat tahun baharu untuk kamu juga

Kazman & Sue said...

selamat tahun baru juga dari kami sekeluarga.........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...