Rakan Blogger

Monday, December 12, 2011

Punca Traffik Kancil 8349 Minggu Kedua Bulan Disember 2011

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.

Terima kasih kepada mereka yang telah banyak membantu blog Kancil pada minggu lalu. Walaupun Kancil kurang aktif berblog disebabkan line internet di tempat baru tidak berapa baik. Bilangan pengunjung pun ndak banyak namun Kancil yakin ia sementara disebabkan sekarang cuti sekolah. Apapun, jom kita terjah mereka yang mesra ;




Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

41 comments:

remyhazza said...

nanti kita terjah yg bertiga tu......
selamat pagi isnin kancil.....moga harimu penuh dgn kerahmatan.....

khairul said...

Jom tengok autoshow Gempaq Bangat ! .http://gilamodified.blogspot.com/2011/12/gempaq-bangat-autoshow-dec-10th.html

Eza Boom Boom :) said...

Jom terjah dorang!! :D Happy blogging yer awak..Kancil 8349^^

aReLaN said...

enjoy our blogging life.huhuhu

dhiera said...

kancil sentiasa ada peminat~

dhiera said...

kancil sentiasa ada peminat~

lieynanilaz said...

teruskan berblogging tau!!

lieynanilaz said...

teruskan berblogging tau!!

3no gr33ny said...

Terima kasih atas pernghargaan Cikgu Kancil =)

Aien Not Alien said...

saya pun sekarang dah semput2 nak blogwalking...jarang2 dapat singgah sini...


happy blogging kancil..^_^"

maszull said...

assalamualaikum kancil...thanks yer kancil x sangka plak mama pun tersenarai juga...:)

Alieza Dayasari said...

Terus berblogging..... fighting2.....

konde said...

semangat for blogger

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

cik ayuni said...

mama maszull dah..nanti nak terjah yg laen ya:)

ciK LyndaWawa said...

waaa..saya lum termasuk list...........=[

aimaniman said...

alahai, akakpun kekadang je datang sini.. yuuppp bulan cuti sekolah ni susah sikit nak bw sbb balik kampung, dapat bw pon time anak2 tdo je...

.: mama lynn :. said...

ramai follower kancill... heheheh thanks singgah blog mama lynn jugak ;) happy blogging

maszull said...

assalamualaikum kancil...mama dtg bawa n3 buat kancil yer jom ke blog mama tau...

http://maszull.blogspot.com/2011/12/pengomen-terbanyak-di-blog.html

Santri T.P.I.N.I said...

tahniah kancil !! sebab dapat anugerah pengomen terbanyak di blog mama maszull...

Kazman & Sue said...

nama pun kancil.... selit sana sini pun sampai.... haaa3x

Nafisya Ismail said...

dont worry.. nnt sy akan slalu singgah blog ni ok :) hehe

Kancil 8349 said...

Remyhazza :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Khairul :

akan terjah

Kancil 8349 said...

Eza :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Arelan :

terima kasih

Kancil 8349 said...

dhiera :

terima kasih

Kancil 8349 said...

lieynanilaz :

terima kasih

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih kembali

Kancil 8349 said...

Aien Not Alien :

ndak mengapa....terima kasih

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

terima kasih kembali mama

Kancil 8349 said...

Alieza Dayasari :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Konde :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Cik Lyndawawa :

ndak mengapa....mungkin akan datang

Kancil 8349 said...

Aimaniman :

ndak mengapa kak...

Kancil 8349 said...

mama lynn :

insya Allah

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,
terima kasih kerana buat entri khas untuk kancil

Kancil 8349 said...

Santri :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Kazman :

hehehe....terima kasih

Kancil 8349 said...

Nafisya :

:P..terima kasih

saffiya_aleesya @ echa said...

terima kasih yer kancil sebab ajak kawan2 terjah blog echa

Kancil 8349 said...

Echa :

terima kasih kembali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...