Rakan Blogger

Wednesday, December 14, 2011

Wordless Wednesday # 20

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.


Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

66 comments:

Gen2Merah said...

welkom to Ranau..... selamat bercuti cigu ums Niza

azam said...

sabah²....baru sekali sampai sana,
dari menumbok ke KK...itu saja...hehehe

maszull said...

assalamualaikum kancil...bila la mama nak sampai Sabah ni...teringin plak nak ke sana...:)

Kazman & Sue said...

batu tanda tu susah nak jumpa di sini...

:: Mrs.Eady :: said...

org jauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh :D

Eza Boom Boom :) said...

Eza dah sampai situuu.... :D Seronoknya bercuti di Sabah..

khairul said...

bila la sy leh ke sana .hmmmmm

Alieza Dayasari said...

tgk gambar.. saya tak tahu mana tu.. sabah mungkin....

CIK MIN - MIN said...

waaa. rugi x ikot abah saya pergi sabah...lau x dapat ketemu cikgu kancil....hehehe
>joke<

ShahzCudin said...

bile agaknya nk sampai sabah..

3no gr33ny said...

jaga diri yer =)

Nafisya Ismail said...

sama-sama kasih.. :P

Yasmin ♥ said...

Aik , kate wordLess ?? hehehe :D
SaLam kenal yee !

Eera Shera said...

kancil tak abes cuti lg ke..emm bestnye..ada ole2 tak hehe

Santri T.P.I.N.I said...

bestnya dapat bercuti.... nanti uplod la lagi gambar yg lain cikgu.

QueeN TerataI said...

lama rasanya x singgah dan komen sini.. syoknya bercuti

Yumida said...

sronok nya......cintik view..ske tengok umah buatan papan...

cinnamon.com said...

selamat bercuti2 Malaysia..

Fad said...

kalo cf dtg sabah, nanti kancil amik kami ek..hehe

Fiqas said...

bercuti ke ranau ke?

.: mama lynn :. said...

kalau mama lynn ke sabah sudi tak jd tourist guide ??? tak pernah lg ke sana

remyhazza said...

welcome tu ranau....

Anak Wak Mail said...

buat ape tu kat ranau??bercuti lagi dengan LASABELLA??

Yatie Awang said...

belum habis lagi ke bercuti...jelesnya...hihi

Aien Not Alien said...

LASABELA ke Ranau pula ya... :)

Miss Nadya said...

ranau sabah...tempat cikgu nad dulu..:)

anyway nad memang teringin sgt nk g sana..one day nad akan smpai..:)

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

batu penanda...eh ye ke org pnggil batu pnanda..haha suka ati je...

minah senget said...

KEMANA HILANGNYER CIKGU KANCIL KITA..HEHE

ILA HonEyBuNNy said...

ranau y best...seronok jalan2 sna...

Santri T.P.I.N.I said...

lama cikgu cuti yer...

Cik Gee said...

ape nih? Ranau? keh keh..

hira said...

buat apa dekat sana? huhu

aizamia3 said...

dapat tengok batu tu je.. RANAU..

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

terima kasih geng....kau bila mau berjalan2 jauh nie

Kancil 8349 said...

Azam :

kalau ada rezeki lagi...datang ke bahagian Tawau

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

insya Allah ada rezeki mama akan ke sini gak...:)

Kancil 8349 said...

Kazman :

hehehe...kat sana pun susah sebab tanah runtuh...hehehe

Kancil 8349 said...

Mrs. Eady :

ndak juga jauh tu bah

Kancil 8349 said...

Eza Boom Boo :

bestkan dapat bercuti kat Sabah

Kancil 8349 said...

Khairul :

jomlah datang...boleh buat autoshow kat Sabah nie

Kancil 8349 said...

Alieza Dayasari :

memang sabah pun...dekat Taman Negara Kota Kinabalu

Kancil 8349 said...

Cik Min Min :

bukan jodoh kita kalau macam tu

Kancil 8349 said...

shahzcudin :

jomlah datang ke sabah

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih...:)

Kancil 8349 said...

Nafisya Ismail :

gembira dapat membantu

Kancil 8349 said...

Yasmin :

memang wordless pun...gambar nie terletak di Taman Negara

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

panjang oo cuti nie...:P

Kancil 8349 said...

Santri :

Insya Allah akan uplaod gak nie

Kancil 8349 said...

Queen :

hehehe..samalah kancil dah lama tidak jenguk blog Queen

Kancil 8349 said...

Yumida :

terima kasih...pintu masuk taman negara kota kinabalu bah nie

Kancil 8349 said...

cinnamon.com :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Fad :

boleh bah kalau kau...jomlah datang ke sini

Kancil 8349 said...

Fiqas :

ndak...lalu je...bercuti di Kota Kinabalu

Kancil 8349 said...

Mama Lynn :

hehehe...boleh bah...tapi kena cuti sekolah...:p

Kancil 8349 said...

Remyhazza :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Anak Wak Mail :

lalu je...bercuti dekat kota kinabalu...hehehe

Kancil 8349 said...

Yatie Awang :

Jangan jeles...

Kancil 8349 said...

Aien Not Alien :

Yup...lalu je...

Kancil 8349 said...

Miss Nadya :

Kancil doakan semoga berjaya sampai ke sini

Kancil 8349 said...

Aishah :

hehehe...kancil pun dah lupa apa namanya

Kancil 8349 said...

Minah Senget :

ada...cuma ndak dapat online sebab bb bermasalah

Kancil 8349 said...

Ila HoneyBunny :

betul tu...memang berseronok

Kancil 8349 said...

Santri :

macam tulah geng...

Kancil 8349 said...

Cik Gee :

hehehe...di belakang tu adalah pintu masuk ke Taman Negara...kalau sesiapa nak mendaki kena naik dari sini...:P

Kancil 8349 said...

Hira :

jalan2 menghirup udara segar

Kancil 8349 said...

Aizamia3 :

belakang tu adalah pintu masuk ke gunung Kinabalu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...